Weekend

Igår var det lördag, J var på bortamatch och jag drack mitt morgonkaffe själv, ni alla tjejer/kvinnor där ute med en partner som jobbar mycket vet ju hur det är, helgerna är inte heliga direkt men en helt vanlig onsdagkväll kan få bli helig. Dagarna är bara dagar och man kan få helgkänslor en måndag. Tur jag och J har samma schema, jag tror det hade varit lite trist om jag hade jobbat mån-fre och känt för helgmys och J’s helger inte existerar.

Men i morgon, måndag ska vi ha datenight, vi ska på Cancergalan så vi ska ha barnvakt och tänkte gå och ta en middag och någon drink innan. Åter till helgen. Här nedan drog jag på mig varma kläder och tog mig ut på stan för att låta Frans sova i vagnen och träffa svärmor.

Här har vi min vackra svärmor! Vi åt avokadomacka på Greta’s, drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord!

Frans är så fin i sin overall. Adlink HÄR. Rabatt nu!

Jag strosade lite på Zara Home och spanade på fina lampor!

Spanade även på denna fina trenchcoaten! Så snygg krage.

På kvällen kom Bea och Linn över, vi gjorde svingoda blomkålspizzor. Recept HÄR, drack lite rödvin och kollade J’s match. Så mysig kväll! Frasse var i vanlig ordning med till 22.00, han är sån nattuggla och sömntuta på morgonen. Vi klev upp 10.00 i morse igen och myste i soffan efter det. Nu har jag precis haft möte med min ekonom och gått igenom 2018 och planerat 2019. Jag har även idag anställt Linn, så roligt. Hon fakturerade mig tidigare men nu är hon helt anställd, GLAD för det! Känns grymt att kunna ha en heltidsanställd i mitt AB.

1 reaktion på “Weekend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.