SS 19 – WHAT DO YOU USUALLY WANT FOR SPRING?

KÄRA NI! Snälla hjälp mig. Vad brukar ni vilja shoppa för kläder på våren? Vad är era must haves?

Jag anser att i Mars vill jag ofta köpa mig en vårjacka och strax därefter börja gå mot ljusare färger när det kommer till båda byxor och toppar. Berätta gärna för mig! Vad önskar ni att jag ska ta fram för plagg?

PUSS!

Jag håller på att designa en vårkappa, hur vill ni ha den? Som den svarta ”Wool coat” jag släppte? Fast tunnare? Alltså med fuskpäls men med avtagbar sådan och luva? Skärp i midjan eller inte? Kamelfärgad eller ljusare beige? Hjälp mig!

59 reaktioner på “SS 19 – WHAT DO YOU USUALLY WANT FOR SPRING?”

 • Isabelle skriver:

  På våren söker jag absolut alltid efter en fin vårjacka! Jag hade även gärna velat se fler våriga klänningar, dvs. att klänningarna antingen har långa armar, eller kanske en klänning i en lite längre modell, kanske i ribbat material. Jag vill kunna ha klänningar under våren men som ändå är lite mer täckande/ger lite mer ”värme” än tunna sommarklänningar 👍🏼 Kram!

 • Anonym skriver:

  kostymbyxor, som dina svarta fast en härlig kamel/beige färg 🤩

 • Sophie skriver:

  Jag hade gärna velat se en ”vårvariant” av din vinterkappa, precis som du beskriver. Lite tunnare (men inte för tunn pga den ofta kalla våren här😳). Avtagbar luva/päls typ. Gärna i någon beige/rostliknande färg.

 • Anonym skriver:

  Jag älskar beiga kappor som är lite längre men inte längre ner än till knäna med ett vanligt midjebälte – såååå snyggt!!!!! Enkelt men stiligt

 • Alva skriver:

  Ljusgrå kappa som går nedan för rumpan men inte så mycket längre utan luva är vad jag har letat efter lääänge. Kram

 • Anonym skriver:

  Klänning

 • Ida skriver:

  Dina svarta kostymbyxor som du släppte fast i en vårigare färg, typ beige! O sen är en must have för våren kjolar. Typ en härlig, lång, plisserad kjol i en ljus vårfärg. Även lite luftigare toppar som man kan byta vintertröjorna mot, typ stilrena t-shirts eller lite mer classy blusar.
  Hoppas något av detta hjälpte! Kram

 • Bella skriver:

  Högmidjade kostymbyxor! 🙂

 • Hedda skriver:

  Jag tycker den beigea som är på sista bilden är riktigt fin!! Något i den stilen 🙂

 • Tilda skriver:

  Jag äslkar flowiga kjolar och klänningar till våren! Likt klänningen Elsa Hosk bär på en av bilderna i inlägget. En kjol hade jag verkligen velat se dig designa <3 kram

 • Marie skriver:

  Jag älskar vårjackor i ljusare färger, men något som ändå inte är för kallt ännu utan en tunnare kappa helt enkelt. Sen klänning med lång ärm, så man kan starta med klänning men som fortfarande gör att man är varm, så lite varmare material än tunna sommarklänningar som inte heller är med lång ärm.

  Älskar midjekjolar. Sen håller jag verkligen med dig angående att ta fram lite ljusare färger, älskar att gå över till kanske beiga, gråa, vita färger och matcha upp på våren!

 • Lotta skriver:

  En ljusare beige vårdapparat med skärp i midjan vore drömmigt 😍😍 Annars ljusa och fräscha vårkläder!!

 • Jonna skriver:

  Vill vekrligen ha en ljusbeige i oversize modell som hon till vänster på bilden 😍

 • Erica skriver:

  Åhhh vad kul att få vara med att ge inspiration till kommande kollektionen!!! Jag brukar vanligtvis leta efter kjolar och klänningar som funkar både vid kyla och värme. Jag har på senare tid blivit kär i halvlånga kjolar/klänningar, sånna som slutar mitt på vaden ungefär. Även byxor i skönt material med en ljus färg är alltid uppskattat.

 • Sandra skriver:

  Kostymbyxor med både smala och raka benslut. Klänningar med lång- eller 3/4 ärm.
  Kappa i blått utan luva

 • Liza skriver:

  En nude/rosa kappa lik din svarta fast tunnare hade ju varit drömmen!!!! Och en grön kappa 🤩🤩🤩

 • Lisa skriver:

  En beige färgad kappa, mot de ljusare tonerna, är så snyggt! Gärna samma material som ull-kappan men tunnare, och utan luva då det känns vintrigt. I övrigt så gärna lite söta blusar, ljusare byxor och klänningar. Ser fram emot din kollektion!!

 • Anonym skriver:

  Jacka som den sista, ljus men lite längre så den känns vårig men samtidigt varm då den är lite längre 😍 och ljusa kostymbyxor

 • Ida skriver:

  En härlig vårjacka som INTE är i kamel! Ljusare beige eller annan härligt vårig färg^^
  På min lista denna vår står en snygg jumpsuit som gärna inte är hellång eller för kort utan lite med cut off i byxorna för att vara lite mer livlig 🙂

 • Hanna skriver:

  Gärna en längre beige kappa, MED pälsluva. Ser gärna att den är lite varmare då Sverige har en del kalla vår/höstdagar trots allt. Gärna lång så som den svarta.😍😍 Hade också velat se nån stickad tröja i flera vårfärger och inte bara enfärgade. Kanske nån fin klänning i volang?😍 Skulle passa till båda vardags och finare tillfällen! Kram

 • Hanna skriver:

  INTE brun utan ljus beige/krämvit

 • Lollo skriver:

  Ingen kappa med luva eller päls, der kommer kännas för mycket vinterhalvår! Kör mer mot inspobilden längst ner i inlägget, gärna med skärp i midjan (om skärp inga knappar, om inget skärp kör med knappar. Håller även med ovanstående att en beige nyans som går mer mot nude/rosa (men inte för ljus – vit/blek) än mörkare camel. Khakigrön klänning med skärp eller knappar känns rätt och klänningar som inte är för korta, strax över knäna så dem passar på jobbet men även festligare tillställningar! Schyssta jeans med bra passform, tight vid rumpa och lår men en aningen lösare vid anklarna (och ankelkort)! Även chinos i samma modell. Tips är även hällor på både byxor och kjolar då det är kul att kunna böra skärp för bättre passform men även då det finns många snygga skärp nu för tiden!

 • Sofiå skriver:

  Satsa på lyster i tyget som nedanstående beiga kappor har i inlägget!!! Sååå snyggt!! Det gör att kappan sticker ut mot annars väldigt vanligt förekommande beiga kappor. Sälj och leverera i mars! Senare kan bli knepigt om våren kommer tidigt och det blir för varmt redan i maj för kappan.

 • Sara skriver:

  Vårjacka i tunnare material, ljusare beige, längre än knäna, inte skärp, inte luva. Har den svarta ull kappan och älskar den! Önskar en enkel, fräsch och stilren. 😀

 • Anonym skriver:

  Beiga kostymbyxor och en ”varm, långärmad, klänning. Vita toppar blir jag alltid sugen på när våren kommer 🌸

 • Juni skriver:

  Hej Sanne!

  Ser så framemot din vårkollektion! <3 Jag älskar klänningen Elsa Hosk har på sig, så gärna något i den stilen med lite luftigare klänningar och kjolar! Så skönt att ha både under vår och sommar. Sen kom jag och tänka på en lite luftig jumpsuit också i vitt när jag såg bilderna, med kanske något band i midjan! Vore så fint.

  Angående The Wool Coat, som jag verkligen älskar, vore det perfekt ifall du tog fram den i nude/kamel (tycker färgen på max mara kappan är så fin) och såklart lite tunnare material med pälsluvan men även kanske lite kortare också? 🙂

  Där var mina tips! Tror du kommer lyckas jättebra! Kram <3

 • Emma skriver:

  Liknande kappa som den du gjorde i svart med huva och päls fast i beige/nude 🙂

 • Jessica skriver:

  Jag skulle älska en vårmodell av den svarta, men i ljusbeige. Det skulle vara så fint och fräscht 🙂

 • Anonym skriver:

  Som blond tycker jag sällan ser beiga kappor som går bra ihop med mitt hår! De är ofta för varma i färgen (till exempel som den sista bilden) så den får mitt hår att se gulare ut än vad det är. Så gärna en beige som passar de flesta hårfärgerna 🙂

  • Ssra skriver:

   + 10000!
   Många beiga nyanser skär sig mot blont hår, samt om man är mer rosa i hyn (kallas det för blå hudton? 🤔). En kall-beige kappa med avtagbar pälskrage, utan luva, med ”morgonrockskrage” och skärp i midjan 🤩

 • Anonym skriver:

  En tunnare i ljus beige, benvitt/ljusgrå är också fint har den svarta och älskar den 😘

 • Sanna Ekman skriver:

  Vårkappa med avtagbar päls kanske? Och den perfekta bastishan och vita skjortan, lite lätt oversize men stilrena (inte hittat än). Kostymbyxor med hög midja både smala och raka i modellen, gärna i något bekvämt material 😃 sedan någon snygg lite tunnare oversize dubbelknäppt blazer som går att ha utan något under 😍 du är grym Sanne! ⭐️

 • Sofia skriver:

  Ljusa kostymbyxor!! Herregud vad jag letat efter de perfekta kostymbyxorna (raka/utsvänga med högre midja) i en ljusbeige färg. Också midiklänningar med lång ärm i ljusa färger (beige, vitt). Ljusa plagg med klassiska och lyxiga snitt överlag!

 • Bella skriver:

  Hej Sanne!

  En kappa i ljusare beige eller ljusgråt utan luva men med skärp.

  Klänning långärmat eller lite halvkort ärm som funkar på våren. Kostymbyxor i rakare modell i någon fräsch vårfärg.

 • Bdkdzb skriver:

  En blazer!!

 • Mie skriver:

  Din långa ljusa busnel kappa är sååå snygg, något i den stilen skulle jag gilla 😍
  Tycker modellen på klänning som Elsa Hosk har på sig också är väldigt fin 💫

 • C skriver:

  Jag vill ha klänningar som är ner till knäna, vackra sommar klänningar med en touch av elegans som t.ex. guld detaljer.

 • Anonym skriver:

  En vår/sommar klänning som är riktigt ”to go to” som man kan styla upp med ett par klackar eller ha till vardags med sneakers! Du brukar ha så fina sådana på dig!!

 • Elin skriver:

  En vårkappa i beige hade varit superfint! Du skulle även kunna designa lite ljusare klädesplagg som enklare T-shirts eller kjolar och klänningar. Tycker även pastellfärger är väldigt fint när det blir ljusare ute!

 • Sandra skriver:

  Det skulle vara kul om du gjorde en kimono, i ljus färg ej beige! Kostymbyxor, hög midja och 7/8 dels benlängd. Ljusa färger!

 • Camilla Lindberg skriver:

  Mitt bästa plagg i garderoben är fortfarande dina första, raka, svarta kostymbyxor, dom i någon fin beige färg! Även den vita klänningen på bild 3 här skulle jag önska ha någon liknande på min 30årsdag iår🥳🤩
  Kappa uppskattas mest med band i midjan, så man kan knyta åt, tror det flestas kvinnors figur kommer fram finast då 🙂 kram

 • Jonna skriver:

  Om du gör en typ identisk kappa som den sista beiga till vänster så har du en köpare här.

 • Amanda skriver:

  Har verkligen letat efter en vårkappa som är ljusgrå eller ljusbeige. Utan luva och inte längre än till knäna, helst lite kortare. Mellan rumpan och knäna typ.

 • Moa skriver:

  Angående vårkappan ser jag gärna att du gör en väldigt stilren men ändå snygg kappa. Är sjukt fint med en kappa som slutar precis innan knäna och som har knytning i midjan. Personligen så gillar jag inte luva på kappor och inte heller fuskpäls i för stor mängd <3

 • Johanna skriver:

  Älskar klänningen Elsa Hosk bär! Gärna något i den stilen men även plisserat och volanger i ljusa fräscha färger. Letat länge länge efter en ljusbeige kappa med skärp och utan knappar! Skippa huvan det gör sig inte lika bra på en vårjacka.

 • Anonym skriver:

  På våren hade jag gärna sett lite fina ljusa klänningar gärna med v-ringning samt lite lösa armar så även vi med små midjor men armar får bära något vackert från dig😍😅älskar dina kollektioner över lag någon fin byxdress som man kan bära i vardagen i någon ljus beige kanske

 • Frida skriver:

  Hej Sanne!
  Jag tycker att andra och tredje bilden passar bra in på vad jag vill ha till våren. Snyggt med mönstrade byxor i ljusare färger eller beiga chinos som på tredje bilden som man kan matcha med en stilren topp.

  När det kommer till klänningar skulle jag önska blommiga klänningar som kan sitta åt lite vid midjan men sedan faller snyggt, lite som din fjärde bild. Det hade varit bra om det fanns en längre och en kortare modell.

  Någon överdel och underdel som matchade ihop som ett snyggare mjukis-sett hade också varit trevligt inför våren.

  När det kommer till jackor vill man ju gärna ha flera olika alternativ. Din korta mockajacka som kommit i olika färger tidigare år känns som ett måste under våren och är gärna något jag matchar tillsammans med bild två och tre. Sedan håller jag med om att det vore trevligt med en kappa. Kamel, vitt eller grått på kappan känns lite tråkigt men kan inte heller komma på någon färg som vore trevlig att ha. Av en kappa vill jag inte att den ser för slapp ut men inte heller för elegant då man vill kunna använda den i vardagen.

  Hoppas det hjälpte! Heja dig 🙂

 • Camilla skriver:

  Hej,

  Tänker spontant bekväma, fina o praktiska vardagsklänningar som passar att ha på jobb men också till kvälls å helgstillställningar

 • Sara skriver:

  Snälla gör i något annat material än något från djur!! Älskar dina kläder men kan inte stödja den hemska industrin bakom djurhud och pälsar. Ingen ska behöva skadas till förmån för mode! <3 känns mycket mer trendigt att ta anstånd från det också 😉😘

 • Sofia skriver:

  Hej Sanne!
  Jag har en fråga angående din kappa. Den är ju väldigt lik den berömda Max Mara kappan som jag tidigare sett att även du har burit. Jag (och många andra) älskar den kappan från Max Mara och ser den som en dröm i garderoben.
  Min fråga är hur du ser på att designa något som är så likt en välkänd designers modell? Jag personligen tycker att det är bra att du gör ett plagg som är tlllgängligt för de flesta, och den är absolut ett bra budgetallternativ till Max Mara kappan. Men jag undrar mest om du har fått kritik för denna modell? Är det någon som har ifrågasatt den? Hur ser du på att efterlikna andras designer generellt?

  Supertacksam för svar!

 • Carro skriver:

  Jag letar fortfarande efter ett par riktigt schyssta vita byxor (typ jeans eller liknande material), inte hittat några nya på 2-3 år sen mina förra förstördesz De måste vara bekväma!!! Sen är man ju alltid på jakt efter den perfekta vita skjortan, mitt bästa plagg alla kategorier!

 • Paulina skriver:

  Kanske en ljusgrå version av din kappa men utan päls på luvan? 😊
  Eller de perfekta vida vita byxorna som INTE är genomskinliga😅
  Hade också älskat en lång stickad grå kofta som man kan ha till ljusa jeans😊
  Och långklänningar, både blommiga och svarta😍

 • Alexandra skriver:

  Jag söker en tunnare kappa, inte för lång, strax nedanför rumpan. Gärna beige, ingen luva. Skärp i midjan gillar jag 🙂
  Kostymbyxor (gärna hel kostym som du hade ett annat år), blusar och klänningar som inte är för korta, någonstans mitt på låret så det funkar att även ha på jobbet. 🙂

 • Rebecca skriver:

  Har letat efter den perfekta ljusa kappan (ljusare än kamel, nästan vit) hur länge som helst, som sitter bra även på en 32a.. utan luva!! Och även den perfekta vita sommarklänningen. Söt men som ändå går att dressa ned med kashmirtröja över. Kort modell.

  Du är grym, följt sen första dag!

  Kram<3

 • Jonna folkesson skriver:

  Jag har lääänge letat efter en riktig kort svart kappa, Så att den slutar strax över rumpan och med skärp i midjan!!😍

 • Vendela skriver:

  Jag tycker en svart kappa av vårmodellen, den svarta som är perfekt till allt.
  Med avtagbara tillbehör som päls, luva, hade varit dröm!

 • Johanna skriver:

  Jag älskar när det börjar bli vår och man får ta fram lågskorna och då ha ankellånga paperbag liknande byxor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.