Steam hotel and first night without Frans

Frans är 8,5 månad nu och i fredags sov jag borta från honom för första gången!! Vill ni veta det lustiga? Det kändes inte så konstigt ändå. Han var ju hemma med J så jag tänkte inte så mycket på det, kände mig helt som vanligt. Vaknade någon gång på natten och drömde om den lille krabaten men annars var det helt lugnt, jag hade målat upp det som att jag skulle tycka det var mycket jobbigare..

Jag var på Steam med mina svägerskor, spa’ade efter mycket om och men TACK Karin! Sedan åt vi middag och satt uppe och pratade om livet till sent. Vi blev i princip utslängda från restaurangen haha, likadant på frukosten. Vi hade mycket att ta igen!

Kramade lillis innan avfärd!

Lite färdkost. Denna limited smaken från Bare Bells är BÄST. Smakar After Eight.

Hej sängen, här sov jag som en liten gris! Frans sover dock så mycket bättre nu, vågar jag skriva det? Nu kommer jag ju jinxa det. Jag känner i alla fall mig lite mer som en människa nu än första tiden <3 Håll ut ni som är vakna flera ggr per natt, det blir bättre!!! Krigare!

Tänkte sno med mig en morgonrock hem men insåg att jag redan har 3-4 stycken, jag är nog den person i centrala Stockholm som bär morgonrock mest. Sitter i en i skrivande stund och planerar inte att ta av mig den förrän jag ska på lunchmöte haha. Det blev så efter jag fick Frans, bästa plaggen att strosa runt i hemma med bebis, särskilt när jag ammade.

Tack för ett mysigt dygn!

2 reaktioner på “Steam hotel and first night without Frans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.