Meet and greet at Åhlens

Igår hade jag en meet & greet på Åhléns. Tack till er som kom förbi! Mina två favoritkillar kom och supportade och Frans var en kanonsäljare haha. Han körde tittut med min mask för ansiktet, perfekt! Kanske går i morfars fotspår.

Det var verkligen supermysigt, jag fick lite mer julkänslor av att strosa ner på stan och tillbaka på få känna lite på julhandeln. Om ni inte har vägarna förbi Åhléns City så finns min mask online HÄR. Det är så roligt att jag fått så fina recensioner, när vi väljer att sätta er och recensera min produkt och när ni skickar dm’s på instagram där ni berättar om hur bra masken funkat för er. Alltså, livet! Så roligt!! Jag älskar ju mina masker, körde dom på flyget till Dubai.

Ps. Jag lägger detoxmasken kvällen innan alltid sedan lägger jag glam dagen efter.

Jag köpte den här jackan till alla er som frågade till J på Volt, den kommer från A days march.

Och kolla vilka fina tjejer <3 Det är alltså så roligt att få träffa er och ni är så fina!

1 reaktion på “Meet and greet at Åhlens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.