Us time

Måndag och jag däckade 21.00 framför Elf i soffan igår. Det var sååå mysigt att komma hem till J igår och Frans var så glad men mest glad var nog J att få hem oss! Haha! Jag är såååå glad att han mår bra igen <3

Det har varit en bra dag och jag har insett att ibland när jag blir stressad så blir jag mest stressad över hur JAG reagerar när andra människor hör av sig eller ligger på när det gäller jobb, inte själva situationen utan mer över hur jag börjar känna mig otillräcklig och blir grinig fastän det inte ens är någon grej utan bara min reaktion. Ni fattar! Men, det känns så mycket bättre med allt nu. Jag satte i bromsen i tid och nu känner jag att allting känns riktigt härligt <3 det mesta är ju inte hela världen och man behöver inte alltid ta allt på så stort allvar. Hittills har ju allt löst sig så det kommer det göra i framtiden också.. man behöver inte blåsa upp allt så stort, så som tex ett stressande mail! =)

Nu sover Frans och jag och J har myskväll! J verkar så pigg och glad och vi har verkligen saknat varandra och att ha lite us-time så nu myser vi på! Nu ska vi käka middag. PS. Har öst på citronjuice på min middag, älskar citron!

Puss godkväll på er!

 

4 reaktioner på “Us time”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.