My fave sunglasses with matching outfits

Missa inte Black Friday hos Chimi Eyewear! Just nu är det 30-50% på hela Chimi Eyewears sortiment (förutom laser kollektionen)! Man får dessutom 15% rabatt på andra paret om man köper 2 solglasögon!! Skynda fynda! Jag har ju en favoritmodell, nämligen #005. Jag har dom i typ alla färger. Här nedan visar jag er mina tre favoritglajjor ihop med matchande outfits. Hoppas ni gillar!

Först ut, outfiten jag ofta hoppar i om jag ska på möte, en så kallad lite mer ”preppy look” Det matchar jag ihop med mina svarta glasögon, länk till dom finner ni HÄR.

Näst ut är min ”everyday look” en superchillad outfit, förmodligen något jag snittar 5 dagar i veckan. Till dessa bruna glasögon gillar jag att matcha jordnära toner så som denna beiga stickade tröja. Ni hittar glasögonen HÄR.

Sist ut, en lite mer ”chic look” jag tycker det passar dessa genomskinliga bågar. Dom känns lite trendigare och jag tycker dom är fina att matcha med en krispig vit skjorta och höga jeans. Bara för att göra outiften lite roligare tyckte jag det var kul att matcha med färgglada skor. Ni hittar glasögonen HÄR.

4 reaktioner på “My fave sunglasses with matching outfits”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.