ANSWERS PART II (of 4)

Emelie
1 fråga tillHur tänker du kring att äta kött? både med cancerperspektiv och att det är djur? När du fikar, vad tar du helst då? ?

Hej Emelie!
Jag försöker absolut tänka på att inte överdriva med köttkonsumtionen däremot försöker vi alltid äta bra kött. I Sverige köper vi alltid ekologiskt kött och i Usa när vi ofta handlar på Whole Foods är köttförpackningarna märkta med en siffra från 1-4 och ju högre siffra desto bättre har djuret mått, dvs desto bättre kött. När jag fikar äter jag nog oftast en chokladboll eller en kardemummabulle! Yum! Kram!

Lisa
hej! Hur kom det sig att ni flyttade hem? Och hur känns det? ?
Hej Lisa!

Vi har länge pratat om ”den dagen vi flyttar hem” men under en tid tänkte vi nog att Jacob skulle vilja spela fler år i NHL men nu när jag var gravid och vi väntade barn kände vi att vi hade lite andra krav på var vi ska bo. Fördelarna är fler för oss i Sverige så när Jacob talade om för mig att han inte hittade motivationen riktigt längre och helst ville hem och spela i Sverige och vara nära vänner och familj kändes det helt omotiverat för mig också att bo långt bort från alla här hemma om inte ens J känner att det är värt det! =) Jacob spelade i NHL i 8 år och kände sig sugen på att vara hemma nu fokuserar vi på att vara 4 år i Sverige så får vi se! Det känns hur bra som helst, är så himla glad över det. Om det är något jag vet att vi inte kommer ångra när vi är gamla är att vi var nära vänner och familj <3 Jag tycker också det är superkul att jag nu kan kriga på ännu lite mer med min karriär. Kram!!

Linda
Åh kul med frågestund!
Berätta gärna om dina makeup- och budgetklädtips inför sommaren (gärna klänningar för en bröllopsgäst).
Kram!

Hej Linda!
HÄR kan du läsa om mina sminkrutiner. Jag la upp ett inlägg iförrgår med lite budgettips, kika in det! Här nedan kommer några fina klänningar om du är bröllopsgäst, det är ju inte samma klädkod på alla bröllop så här kommer några alternativ på både långa och kortare klänningar. Jag ska på bröllop i helgen och planerar att kanske bära DENNA, hoppas den är amningsvänlig! Kram!!

Ljusblå kort till vänster HÄR, ljusblå spets vänster HÄR, Ljusrosa mitten HÄR, Korallfärgad HÄR, ljusblå höger HÄR.

Lis
Vem kom på namnet Frans? Hade du nåra andra förslag som Jacob inte gillade? Om F varit en flicka hade något förslag då? Dina smultronställen i Stockholm?
I dina nya sminkrutiner va använder du för produkter (visst fick du tips av Emeli)? Tusen tack för att du delar med dig av ditt liv!

Hej Lis!!
Det var faktiskt Jacob. Vi pratade namn någongång innan vi ens bestämt oss för att försöka bli gravida och var inne på Frank bland annat så droppade J Frans och sedan dess har det varit vårt favoritnamn, vi hade bara ett namn när Frans låg i magen och det var det så vi är glada över att han passar med det namnet, ibland ser han dock mer ut som en liten Frasse haha. Vi hade några flicknamn vi gillade men inget spikat, Frans var det enda som kändes 100 %! HÄR hittar du mina sminkrutiner, jag använder fortfarande produkterna Emmeli tipsade om! Älskar dom <3 Tack för att du tittar in! Kram!

Inka
1. How tall are you?
2. How many children would you like to have in the future?
3. How can you speak English very well? Is it your second mother tongue or something? ?

Hi Inka!
1. Im 165 cm! Way shorter than people think =)
2. 2 or 3!
4. I can speak english and I feel comfortable speaking! In Sweden we learn english from we’re around 6-7 years old so everyone in Sweden are pretty fluent in English. Xo!

Here is a pic from a fashion show when I was too short and had to wear super high heels.
Här är från en visning där jag var kortast och fick bära SKYhöga skor.

Emma
Hi! Have you lost all your pregnancy kilos? You look amazing! I also wonder where your round kitchen table is from?
Hi Emma!
Yes, I don’t own a scale in Sweden but last time i weighed myself I had lost them. Thanks! <3 Its from Svenska stengruppen and we are going to sell it soon! <3

Pregnant week 36, Frans came week 37 + 2.

Camelle
favoritställen i Sthlm? Ingen speciell kategori, utan bara generellt ? Tre plagg i sommar du kan rekommndera mig att kunna kombinera i sommar. (har en son på 1,5 år så hänger runt mycket till vardags) Favoritmaträtt ute och hemma?

Hej Camelle!
Åh, svårt. Jag och J pratar ofta om att vi är så tråkiga och går alltid till nya ställen, provar inte så mycket nytt så det måste vi ändra på. Vi ska faktiskt prova en ny restaurang idag! Favoritställen måste jag nog säga hela vårt område, vi bor bakom spårvagnshallarna och det finns så mycket härliga restauranger och caféer, älskar det! <3 Jag skulle nog tipsa om en omlottklänning, en skön jeansskjol som du kan variera toppar till och en skön jumpsuit som du kan leka fritt i, till alla dessa plaggen kan du matcha med sköna skor som du kan springa runt i haha! Min favoriträtt ute är nog något med tryffel haha, finns det något med tryffel på menyn så tar jag det, tycker det är så sjukt gott! Hemma är nog min favoriträtt korvstroganoff! HUR gott är inte det?! Älskar!! KRAM!

Sanna
Har du klimatångest och vad gör du för att minska dina utsläpp?
Vad lyssnar du på för poddar?
Du har inte funderat på att börja podda?
?

Hej Sanna!!
Jag tycker det är läskigt med klimatförändringarna och för tillfället här när det är 28 grader i Maj börjar man ju undra vart det är på väg. Jag försöker gå så mycket som möjligt, åker sällan bil här i Stockholm! Jag är dock inget praktexempel på hur man skulle kunna minska det, jag skulle kunna göra mer men jag försöker att inte åka bil i onödan. Jag lyssnar inte kontinuerligt men när jag lyssnar så lyssnar jag på Rebecca och Vanessa, Livet på läktaren, Framgångspodden och Fördomspodden. Jag funderar faktiskt i detta nu på att börja podda, hade det varit kul? KRAM!

Sus
Hej Sanne! Träningsrutiner och kost för att hålla dig så himla fräsch ? Hur lyckades du hålla dig så smal under graviditeten?? Jag har svårt att bli av med mammakilona ? Grattis än en gång till ditt lilla mirakel!

Hej Sus!
Jag körde bara på med barre under graviditeten, körde ca 3 gånger i veckan och i slutet trappade jag ner och körde när jag orkade men det blev liksom något härligt för mig, jag låg så mycket mer på soffan och blev piggare av att träna! Jag gick mest upp på magen och det var nog inte så mycket mer än bebis, livmoder och allt vad det är som vägde, därför tror jag att jag tappade kilona snabbt, jag tror inte jag gick upp så mycket mer än magen. Jag har ingen våg nu och har inte börjat träna efter graviditeten så jag bara försöker må bra och ta hand om mig själv så att jag orkar vara en så pigg  mamma det bara går till Frans <3 Det är väl många som har svårt med mammakilona och det är väl kanske inte heller världen, prioriteringarna förändras tycker jag och för mig går Frans först, oavsett om min kropp ser hyfsat lik ut som innan så har ju allting rörts runt där i magen och i kroppen så att nu ska jag fokusera på att låta kroppen läka rätt så att jag inte får komplikationer i framtiden! KRAM och strunta i mammakilona, dom hinner du ta itu med när det passar, om dom är viktiga för dig. Det viktigaste om jag skulle gissa är att du gör något du tycker är kul, hittar en träningsform du faktiskt går till och försöker äta så att du får energi så tror jag att du kommer strunta i vilka kilon som du vill bli av med, känslan är det viktigaste!

Elin
Hej Sanne,
Jag har en snart 1 månads bebis hemma. Har följt din blogg sen du blev gravid, vi hade bf nästan samtidig ?
Jag undrar hur du får ihop allt, med restaurangbesök, hur Frans följer med på möten mm. Jag tycker själv det är lite av ett projekt med amningen, bebis ska äta, sen rapas, ibland kräks hon osv (rejält ibland). Är Frans ingen kräkis? Rapas han efter måltid? Jag önskar så att kunna ta med henne på restaurang mm framöver ? Vore intressant att höra hur du gör ?Kram!

Heej Elin!!
Åh grattis, vad roligt <3 Jo det är lite bökigt i början men jag bara gör det, bär alltid amningsbh eller linne och ser till att jag bär något som är lätt att dra upp eller dra ner (dvs inte klänning haha) tar bara alltid med en sjal och ammar när han är hungrig, gör ingen big deal av det. Jag brukar amma honom och sedan försöka rapa honom litegrann och ibland gör han det ibland inte, han spyr inte så mycket (ännu?) men dom gångerna han har gjort det har jag bara löst det med ombyte, har alltid med ombyten till honom och mig! Inte hela världen!! Jag brukar gå in med inställningen att jag går till mötet eller restaurangen och går något som jag inte tänkt mig tar jag det då, låt säga att han skulle bli ledsen på en restaurang så får jag väl gå ut och trösta honom och när jag väljer restaurang brukar jag ta sådana där det låter lite, inte sådana superfancy där man hör hur man lägger ner besticken utan där det är lite rörelse så märks inte vi av så mycket haha. Om jag är på en lite finare restaurang brukar jag också gå iväg och amma, hitta någon liten vrå! Kör hårt! KRAM!

Processed with VSCO with a5 preset

Här strax efter fick jag slå mig ner på en parkbänk och amma, en hungrig och sur Frans tyckte det var dags. Jag drog bara över en sjal!

Ebba
Vilket märke eller var är marmorbordet och stolarna i ert kök från? Jättefint!
Hej Ebba!
Stolarna kommer från Thon, jag köpte mina på trendrum se erbjudandet HÄR. Bordet kommer från Svenska stengruppen och det ska vi sälja, så tråkigt för det är så fint! KRAM och tack!

Jennifer
Hej! Vart är Frans gulliga gula djurhandduk från? Kan du göra ett inlägg om vad du hade i din BB-väska och vad sommar användbart och inte? Du får även gärna lista vad som är bra/viktigt att ha hemmaförsvaret veckorna med bebis. Tack!

Hej Jennifer!
Den är från Pottery Barn Kids, hitta dom HÄR. Han har lejonet och lammet, sååå gulliga så att jag vill bada honom jämt haha. Jag kan absolut göra ett inlägg om det, skriver upp det u! KRAM!

Angelica
Vilka skönhetsingrepp har du gjort? Skulle du kunna tänka dig att operera brösten efter amningen med Frans?
Hej Angelica!

Jag har inte gjort några skönhetsingrepp! Njae, nej det är inget jag tänkt på. Det är lite kul nu att få lite fylligare boobs haha men jag funderar inte så mycket på efter, vi vill också ha fler barn så att det ska ammas fler gånger förhoppningsvis. Jag funderar nästan aldrig över mina bröst, dom är bara där och jag trivs när dom är lite mindre. Jag tror inte jag kommer vilja operera dom faktiskt, känns inte så! Jag lägger aldrig märke till bröst, jag ser aldrig vilka som har ”stora” eller ”små” om det inte är något extremt, tycker bröst är så ointressant haha. Kram!

4 reaktioner på “ANSWERS PART II (of 4)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.