Lately, avo toast, naps and a lot of work

Idag går vi in i vecka 37. Heja! Jag kör inte något överdrivet mycket jobb idag efter att inte ha haft helg denna helgen. Nu känner jag hur stressen har lättat från hjärtat. Skönt!

Solen skiner och våren ligger verkligen och lurar runt hörnet. Så härligt! Kan inte vänta på våren i år, den har aldrig varit så efterlängtad på så många olika sätt. Min väntan på något så stort gör den väntan ännu större, svårt att leva i nuet för tillfället..

Men här har vi lite bilder från telefonen senaste dagarna som förutom jobb har bestått av, sjukhusbesök med J, föräldrarkurs, avokadomacka på Organic 3, burgare på 5 guys, naps, långa frukostar och massa mys med J. En jeansjacka har jag shoppat också, en oversized, tror den blir svinsnygg i vår! <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.