We are doing a hospital tour and maternity shoot!

Topp 2ndday, gravidjeans H&M HÄR.

Idag har jag levt i nuet. Ställde klockan tidigt, jobbade från sängen, skjutsade J till matchvärmning, åkte och tränade Barre, ringde lite familj och vänner för att jag behövde prata av mig lite, åt lunch, napade med J, duschade, fräschade upp mig, jobbade lite till, tog en kaffe med J, skjutsade J till matchsamling, åkte och åt en bowl på Juice Squeeze och nu har jag lagt mig i soffan och lyssnar på en podd. Så mysig måndag.

Och i morgon? Tror ni jag längtar efter att först köra en gravidfotografering här hemma, jag har dessutom fått med J på några bilder, den ni. Det är inte det lättaste. Ni som följer Playmakers vet ju att han inte gillar att synas så mycket. Jag får stå för den delen hehe. Nej, jag respekterar verkligen och förstår att han vill vara privat, han gillar inte den uppmärksamheten alls. Men han har bestämt sig för att ställa upp på några bilder ihop med mig, jag har inte ens bestämt mig om jag ska dela med mig av dom här, några kanske, vi får se vad J känner. Jag tror bara att det kan vara kul att ha bilder på magen såhär sent i graviditeten, jag kanske glömmer det i nästa graviditet, skulle kunna tänka mig det eftersom den lille i magen verkar rätt aktiv så det ska bli roligt och sen ska vi på tour på sjukhuset där jag ska föda!!! VI längtar så. Kommer bli så mycket mer verkligt, längtar <3 Ska bli sjukt kul att spana in sjukhuset och rummen, woho! Detta är nog enda gången jag är exalterad över att komma till sjukhusmiljö jag brukar annars tycka det vänder sig lite i magen. Det sker ju mirakel där varje dag och det är ju helt fantastiskt med sjukhus men gamla minnen gör att jag kan koppla det till jobbiga känslor ofta.

Idag längtar jag sååååå mycket tills värkarna börjar gå och jag vill att alla jag känner ska tala om vilket datum dom tror att jag ska föda haha. Typiskt mig!

4 reaktioner på “We are doing a hospital tour and maternity shoot!”

 • Emelie skriver:

  Hej Sanne!
  Hur tanker/gor du kring vaccin and shots har borta? Vi vantar vart forsta barn i Maj och aven jag ska foda i USA.
  min midwife rekommenderar saklart att man ska ta alla shots men jag vet inte om jag vill. Svart oxa att fraga vanner hemma i sverige for det ar sa olikt dar jamnfort med har tror jag.
  Lycka till med allting!!

  /Emelie

  • sannealexandra skriver:

   Jag har kört en flu shot och en annan som egentligen är till honom men han kan inte ta den själv så jag fick den så att han fick i sig det han behövde, det var en t-dap! När han kommer ut har vi inte planerat att ta något mer än den på sjukhuset som var obligatoriskt, en hepatit B spruta den var ett måste i NY-state. Hur ser det ut för dig? Vad rekommenderas? KRAM!

 • Fanny skriver:

  Hej!

  Kan du göra en video/inlägg om hur du gör dina fantastiska lockar i håret? Och vilka verktyg du använder. Så snyggt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.