3d ultrasound, so excited!

Nu idag går vi in i vecka 31. Så spännande! Antingen kommer lillen ut i vecka 30 något eller så dyker han kanske inte upp förrän i vecka 40 (plus minus 2 vek) spännande. Nu börjar det ju i alla fall verkligen närma sig med stormsteg! Sjukt. Vecka 30 + något låter ju så långt? När räknas man förövrigt som ”höggravid”? Vecka 36? Haha. Jag vet inte. Och när är bebisen fullbakad är det från vecka 36 eller 38? Jag har hört så mycket olika.

Ikväll ska vi i alla fall på 3d ultraljud, vi var på ett när lillen var i vecka 15 då vi tog reda på kön, då var han så liten så man såg knappt hur han såg ut men i vecka 20 när vi gjorde en stor rutinkontroll såg vi lite mer av hur den lille sparven såg ut och vad han pysslade med där inne. Vi blev rekommenderade att gå nu mellan vecka 29-35 för att få bäst resultat så idag kommer vi nog kunna se honom rätt bra, beroende på hur han ligger och vad han gör haha. Han är ju lite vild där inne. Jag ska försöka att inte äta massa socker innan för då kommer vi inte få till en enda bild.

Ikväll när vi ska titta på honom kommer han vara så mycket större och ha mycket mer fett på kroppen. Så spännande! Det ska bli så roligt att få se vad han håller på med där i, hur han ligger och hur stor han blivit. Vi längtar så! Detta är inget inplanerat ultraljud som ingår utan detta är en privat klinik som heter Perfect Preview vi bokat in detta på, bara för att vi så gärna ville göra ett 3d ultraljud innan han kommer.

Nästa gång vi får se honom efter detta är när han är ute i världen <3 Har ni gjort 3d ultraljud? Var era bebisar lika sig på bilderna? Vissa verkar vara superlika 3d bilderna och vissa mindre lika.

HÄR kan ni se lite hur det går till och här nedan lite bilder på bebisar i 3d.

// Tonight we are doing a 3d ultrasound, Im 31 weeks now and we got told that in between week 29-35 you get the best results so we are so excited to see how big he is now, what he’s doing in there, what positions he’s in and what he looks like. He will be a lot chubbier now than last time when we saw him. Have you ever done a 3d ultrasound? Did you think your baby looked like the pics? We just can’t wait for tonight. Next time after this we’ll see him is when he’s here <3

2 reaktioner på “3d ultrasound, so excited!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.