Vad jag gör när jag fyller på måbrakontot! // What I do when I have ”me time”

Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna, jag har ju haft ME-TIME och det passade ju perfekt eftersom att jag hade en trött gravidvecka och behövde ladda batterierna lite, passar också väldigt bra att kicka igång ett nytt år med. Så, vad pysslar jag med när jag fyller på mitt ”mårbrakonto”? Vi tar en titt.

// Here are some pictures from my last days. I’ve really had ”Me-time” and it was perfect now after an intense week in NY. I really needed to charge my batteries so what do I do when I want to add things to my ”feel-good-account”

Jag tog en lunch med vänner, Organic 3 i Buffalo är mitt favoritställe och i torsdags högg vi in på dagens erbjudande vilket var en vegetarisk hamburgare som var helt sjukt god. I utbyte mot köttet så var det någon slags biff gjort på sötpotatis, linser och frön och några av tillbehören var rödlök, cheddarost, chipotleaioli, avocado och massa god sallad. Herregud så god den var! Men, en mysig och supernyttig lunch med kompisar var en grej jag prickade av. Här ljublade måbrakontot!

// I’ve had lunch with friends. What’s better than a healthy girl lunch and a lot of girl talk? Organic 3 in Buffalo is my fave!

Jag har sovit ut. Det drar ju iväg på måbrakontot när man får sova hur länge man vill, får passa på innan bebis ankomst. Jag har också traskat runt i solen och sugit in d-vitamin trots att kylan varit ett faktum.

// I’ve been sleeping in, what’s better than no alarm?

Jag har gått runt i mjuka sköna och varma kläder. Dröm!

// I’ve been walking around in cozy, varm clothes.

Jag har varit hos Ashley på Buffalo Skin Boutique och fått en skön ansiktsbehandling, jag är så himla torr just nu och behövde verkligen en fuktbomb. Jag fick även fransarna och brynen färgade, sådan lyx! Här sjönk mina axlar en halvmeter…. typ.

// I went to a well needed facial. I felt so relaxed and hydrated after. So lovely.

Varje gång jag suttit i bilen har jag lyssnat på Raw Clarity Radio. Det är min hälsocoach Filippa som driver ihop med sin kille, som också är en holistisk hälsocoach. GRYM är den! Jag fick sådan bra energi av deras senaste avsnitt ”New beginnings” Det här gjorde mycket för mitt mående, jag älskar sådana här givande podcastavsnitt. Jag och min kompis Sofia, som också har anlitat Filippa som hälsocoach har pratat totalt i 4,5 h om livet senaste dagarna och vi har refererat massor till den här podcasten. Lyssna på den! Jag laddar ner mina avsnitt från Podcaster. Ett annat tips, lyssna också på ”Så irriterad” den borde alla lyssna på jag lovar att den ger en massor med nya insikter.

// Evertyime I’ve been driving I’ve been listening to inspiring podcasts. Love that. Gives you new perspecitves.

Jag har återigen besökt Organic 3, denna gången körde jag min standardbeställning, en Green Goddess grön juice och en chipotle & kyckling wrap. Alltså, skulle kunna äta det varje dag. Jag var så pass lat så att jag köpte till och med mig middag härifrån, en smoothie och en sallad. Det var tur, jag kom inte hem förrän sent så det var grymt att bara ta ut ur kylen.

Här i Buffalo finns det ingen liksom ”stad” där allt är samlat, restauranger, butiker och caféer utan allt är väldigt utspritt, jag upplever att allt är inom 20 minuters bilavstånd. Dom flesta restauranger ligger i sådana här små malls som nedan.

// I’ve been going to Oragnic 3 more than one time, the second time I went there I had my to go order, a chipotle chicken wrap and a green juice. But this time I was so lazy so I got dinner too.. How amazing when I got home late and hat some take out food in my fridge.

Här har vi min favvis!

Och detta jag skulle kunna leva på. Det är en wrap gjord på spenat och i den är det chipotle, getost, kyckling och sallad. Ljuvlig! I Green Godess är det typ grönkål, spenat, citron, äpple och kokosvatten.

// This wrap is made of spinach and filled with chipotle, creamy goat cheese, chicken and salad. It’s insane!

Sedan var jag runt och strosade själv på Wallden Galleria, jag tycker inte så mycket om att gå runt och shoppa men en sådan dag som i lördags när jag inte hade någon tid att passa var det lite mysigt att strosa runt. Gå runt att känna, klämma, inspireras och testa lite plagg jag tyckte såg intressanta ut. För mig som är en kreativ själ så tycker jag det är så befriande ibland att bara gå och titta runt på det jag tycker är fint, drömma mig bort, inspireras och bara vara.

// Then I went to Wallden Galleria. I don’t really love shopping I just really enjoy sometimes to be just all by my self with nothing else planned, just walk around and get inspired..

Jag tyckte denna lilla jumpsuiten var söt men jag tyckte inte den kanske var klockren med lilla magen.

// Tried on some cute stuff but I wasn’t sure how it looked with the bump! Haha..

Jag blev blixtförälskad i den här prickiga söta klänningen men med graviditeten kom en byst jag inte haft förut och jag tyckte det blev lite för mycket så den hängde jag snällt tillbaka.

// I liked this cute dress with dots but with pregnancy I got boobs I’ve never had before and I did not feel comfortable with a dress with this deep cleavage so I left it there.. haha.

Jag brukar ju ofta dras till en del färg, volanger och söta toppar och denna röda toppen såg jag mig själv bära ihop med ljusa jeans men ihop med ett par gråa träningstights och en liten mage som spände så vet jag inte. Jag köpte med den, den kostade 5 dollar så någongång kommer den användas.

// I usually like colorful tops with frill, this one I could see myself wear with high waisted light washed jeans.. ill tell you this, It did not look as cute with a bump, messy hair and work out pants.

Jag vet inte vad som hänt men jag längtar verkligen efter färg, jag har kommit fram till att varje år i Januari längtar jag SÅ mycket efter färg och jag dras till alla härliga vårfärger och jag är alltid extremt shoppingsugen, jag vet inte hur det kommer sig att jag alltid är så shoppingsugen i Januari. Jag är i alla fall medveten om det så jag ser alltid till att ha sparat en del pengar in i Januari. Är det den klassiska nystarten som ger pepp för att slänga ut gammalt och få in lite nytt? Likadant med inredning, jag är redan så peppad på att börja inreda lägenheten i Stockholm.

Denna rosa stickade mysiga tröjan fick följa med.

// I don’t know what it is but always with a new year comes my longing for colorful clothes. Must be the new year with a fresh start and closer to spring. I also always get in to more shopping in January so since I  know that by now I always save some extra shopping money for January because I know how I feel around that time!

Efter jag strosat runt ett tag slog jag mig ner på Lee Nails, jag hamnade där en av slump igår och nu känner jag mig bekväm där och har lärt känna många där. Det finns inget skönare än vadmassagen när man gör pedikyr här, dröm! Detta fyllde också på mitt måbrakonto!

// After some shopping on sale I did pedicure, the calf massage is the best thing in the world.

Ett givet stopp är i butiken Anthropoligie. Det är en så himla härlig butik med både unika kläder och inredning. När jag kliver in där så vill jag flytta in i ett litet hus i Venice eller i St Monica i LA och bara inreda det sådär bohemiskt härligt som passar i värmen.

// A place I always need to stop at is Anthropologie, I love that store. Such a unique store with both cute clothes and interior. Always when I walk in there I just wanna move to a little cute house in Cali and have such a cute bohemian interior with a lot of color.

Ni ser ju!

Så i det här lilla bohemiska huset vill jag ha nära till vatten, jag vill ha palmer i min trädgård som är fylld med massa ljusslingor och så vill jag sitta i min härliga mjukisdress i någon härlig stol, inlindad i en färgglad filt med en sådan här fin kopp thé. Se så fina kopparna är!!

// And in this little cute house I just want to have a backyard with palm trees and cozy outdoor lightening everywhere. And here.. I want to sit in a cute chair wrapped in to a colorful blanket and have my cup of tea in a cute cup like these ones. I love the tea cups there!!

Jag hade kunnat go nuts inne på Anthropologie!

Och min kärlek till doftljus, jag kan gå och lukta på olika dofter i timmar.

// Oh and my love for scented candles, I could go and smell scented candles for hours!

Åh, så kliver jag upp på morgonen i det här lilla huset (är fortfarande där) i den där blåa härliga pyjamasen och tar min morgonkopp i solen.

// Oh and back to this little cute house, I would wanna wake up, have my cup of coffee in the sun in this blue pj!! <3

Anthropologie bjuder på en massa roliga märken och fina kläder. Jag skulle säga att jag förknippar kläderna väldigt mycket med Kalifornien.

Jag kunde inte låta bli att köpa med mig den här mysiga jackan hem. SÅ mjuk!

// I found this cozy jacket on sale and just couldn’t leave it there, it’s so soft u guys!

Jag hittade den här fina off shoulder klänningen i det allra skönaste materialet. Jag har blivit en sådan mamma? Funderar över hur sköna materialen är på kroppen haha. Jag har en liknande klänning från Asos men den är tight och rätt lång så jag bestämde mig för att köpa med mig den hem och testa den med mina skärp jag har, det kanske kan bli fint med lilla magen? Jag får prova. Annars kommer den komma till användning efter bebisen är ute.

// I also had to shop this off shoulder dress, Im going try it on here at home with one of my belts. I don’t know if it looks cute with the bump or no? I think so. Ill wear it after the baby is out other wise… This one is also SO soft. Love it. Becoming such a mom and getting picky with materials.

Sedan strosade jag lite till. Jag får så dålig vardagsmotion förutom mina träningspass så jag försöker få mer av det i vardagen här, det är något jag verkligen mår bra av så varje gång jag åker till gallerian parkerar jag på den sidan jag har minst att göra på bara för att jag ska behöva gå genom hela gallerian till min destination. Smart va, haha!

// Then I strolled around some more. I usually don’t get a lot of moving here in Buffalo except my work outs, Im driving everywhere so I tend to try to park far from my destination so I just have to walk! haha.

Igår var jag och handlade på Lexington, jag köpte hem dom flesta ingredienser till en klassisk tacos. J kom ju hem igår så det stod på kvällens meny! Jag köpte också med mig ingredienser till raw balls som jag tyckte blev så goda, receptet kommer HÄR (jag la upp det tidigare också) Och så köpte jag med mig chicken fajita mix som jag använde i fredags när mina kompisar var hos mig, dom både älskade den mixen och ville ha sådan så jag köpte med mig varsin till dom.

//After that I went grocery shopping, I bought all the ingredients for tacos. Jacob got back last night so that was on the menu. I also bought ingredients for these raw balls my friends did the other night, recipe HERE. They’re SO good.

När jag kom hem var jag frusen och tog ett lång skönt bad <3 Detta är mitt favoritrum i vår lägenhet just nu. Ett bad gjorde susen på måbrakontot, man blir så avslappnad och skönt varm efteråt.

// I have also had some nice baths. Just makes me so relaxed and warm. Love it!

Jag har tränat. Något som alltid får mitt måbrakonto att slå i höjder! Barre är verkligen min träningsform, älskar det.

// I have worked out. I just love working out and get so much energy from it. There’s nothing in the world that makes me feel better after.. almost. It’s totally one of my top 5 things. Barre is also really my work out, I never get tired of it..

Jag har varit och träffat ännu fler vänner, igår var jag hos en svensk tjej i laget, så härligt att umgås och få prata lite svenska. Jag drog på mig min nya jacka, alltså hur mysig är den?

// I’ve also been hanging out with more friends, yesterday I visited a friend who’s also swedish, sometimes it’s just so nice to just talk in swedish. Sometimes Im struggeling with my personality in english, it’s hard to be fully understood sometimes I feel but Im working on it!! <3 I wore my new cozy jacket.

Jag har gått ofixad alla dessa dagar, så skönt att bara släppa allt och känna inåt. Inte fokusera på det yttre alls i princip!

// I’ve been trying to just be super natural these days.. love that. So nice to just focus on your inside and nothing on your outside.

Så har jag kört massor med bil så jag har övat på det, träning ger ju färdighet och jag börjar bli ganska bekväm bakom ratten nu. Hurra!

// I’ve also driving a lot, practising! Just what I need, I feel more and more relaxed. Thank god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.