Mitt i veckan och jag tänker nog gå på jullov i morgon // In the middle of the week and I feel that I will take a christmas break from tomorrow

Då var det onsdag. Jag tänker att jag jobbar i morgon som vanligt och så checkar jag ut lite smått, jag kommer fortfarande ta bilder, blogga och instagramma men jag kommer inte vara lika aktiv och inte heller sitta fastklistrad vid mailen. Nu är det jul hörre ni och om ni visste hur vuxet det känns att ha julfirande hemma hos sig själv ihop med sin man. Den ni! Nu ska mamma och pappa och Linn får checka in hemma hos oss, så himla mysig känsla! <3

Jag har skjutsat J till träningen, ätit frukost, bockat av mail, skrivit inköpslistor på julmat och andra nödvändigheter, planerat samarbeten som ska upp och så ska jag ta itu med att kolla upp hur vi ska göra med skridskor i eftermiddag, vi har en sån ”Family skate” med laget och jag är ju ingen stjärna på isen så jag skulle nog behöva skridskor i min egen storlek och inte låna någon materialarens för då kan det nog gå ännu sämre.

I övrigt blir det lugnt och skönt här hemma i Casa Josefson dagarna innan jul, det varvas träning med planering och matcher. Jag ska plocka i ordning lite här ikväll, vi har en städerska som kommer hit i morgon och ska göra det riktigt julfint och sedan ska jag hålla det så tills gästerna / familjen kommer. På fredag är första kvällen jag ska sova ensam här hemma, J ska på bortamatch och jag har inte ännu varit själv. Undra vad man ska hitta på för hyss då… Haha. Skämt å sido, jag har nog aldrig levt ett så lugnt liv som nu. Det blir nog inte busigare än att äta nattmackor i sängen typ.

Nu ska jag på Barre. Vi firar att 6 månader av graviditeten är gjord. Woho! Snart bara 100 dagar kvar, dom gyllene 100 dagarna har jag hört att dom kallas. Puss på er!

// Wednesday and I feel that I will work today and tomorrow and then I will take it a little slower, I will keep posting here and on my instagram but I wont be as active and especially not on my email. Its christmas time you guys! I never knew how grown up it would feel to host a christmas at your own place, with your husband. My family are coming to our house this year, it’s gonna be so nice. Can’t wait!! <3

I just drove J to practice, I need the car for my barre class today. Now Ive been writing down what we need to buy at the grocery store, I have answered all my emails and now I just need to figure out if I need to go and get skates for the family skate tonight. We are having our yearly ”Family skate” and I feel that If I cant rent skates there I might have to buy it because me borrowing some random ones in a different size that I am could end up even worse.. Im not a star on the ice. Haha.

Other than that It will be a couple of chill days here until christmas, practices, games and tomorrow we are having a girl here cleaning our house, it feels so good to get it super clean before we are having my family here. On friday it’s my first time being home alone, J is going to be on the road so I wonder what I will do… haha.. joking, I will just watch the game and then go to bed, it’s not like I will go out and party. Im so calm nowadays!! Pregnant life! Ok, gotta run to barre class. Need to celebrate 6 months as pregnant, soon it’s just 100 days left.. The golden 100 days, I’ve heard they’re the best. Xo!

2 reaktioner på “Mitt i veckan och jag tänker nog gå på jullov i morgon // In the middle of the week and I feel that I will take a christmas break from tomorrow”

  • Malin skriver:

    Hej Sanne, det är så kul när du skriver ett sånt här personligt inlägg. Det känns lite som den ”gamla Sanne” för ett år sedan skrev hela tiden:) Inget illa menat med hur det är nu men det är för inlägg som detta som jag läser din blogg <3 Du förtjänar verkligen att ta julledigt så passa på och njut lägg ifrån dig telefonen. God Jul, kram Malin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.