När din man verkligen gillar ett nytt plagg! // When you’re husband really likes something you wear

Den här fina ponchon fick jag hem från SheIn här om dagen och när jag drog på mig den idag när jag skulle iväg stoppade J mig och tyckte den var SÅ fin. Det var inget jag hade räknat med men han tyckte att den var sjukt snygg! Det är så roligt när ens kille eller man verkligen tycker något är fint, inte för att J inte brukar tycka det men ni fattar, det blir ju extra kul att bära när någon man håller kär gillar det =) Tycker inte ni alltid att det är random saker ens kille gillar? Ni hittar den i allafall HÄR. Jag bär strl S i den.

Jag själv gillar den också men hade inte någon tanke på att jag skulle få så mycket komplimanger för den. Jag måste bara säga, jag bara älskar den här mörka turkosa färgen, jag älskar den även på inredning och har redan bestämt mig för att klicka hem DETTA överkastet till lägenheten i Stockholm innan vi kommer hem. Så ap-snyggt!

Till ponchon matchade jag med skinnleggings från Aritzia länk HÄR, tröja från Nelly adlink HÄR och klackar från Nelly adlink HÄR.

// Today I wore this cape coat from SheIn and when I got out in the kitchen J really told me loved it, he gave me a lot of compliments and thought it was so cute. Do you like it? You find the cape coat HERE. I wear size S. I really like it, I just love the color.. actually one of my fave colors, especially on interior design. I need to get THIS bedspread for our apartment in Stockholm, SO amazing.

With the cape coat I wore leather leggings link HERE, Sweater adlink HERE and boots adlink HERE.

2 reaktioner på “När din man verkligen gillar ett nytt plagg! // When you’re husband really likes something you wear”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.