Det här med att jag är väldigt flummig och spirituell, någon som känner igen sig? Eller tycker ni att jag är helt ute och cyklar?

Okej, jag måste bara dela mina tankar med er. Jag får ofta höra att jag är lite flummig i mina tankar, jag kan dra iväg och pratar gärna om djupa saker och om drömmar, visioner, och meningen med livet os.v och det kan bli så himla roliga diskussioner och snack när man pratar om dessa ämnen med olika personer, man utbyter så mycket och det är så roligt att höra på hur andra ser på livet.

Jag som person är nog väldigt positiv, min syster sa när hon var här nu att hon kan störa sig på att jag är så positiv ibland och jag tror bara det är något starkt personlighetsdrag för jag har inte övat på det direkt. Från att jag vaknar på morgonen så letar jag efter ”bra saker” helt omedvetet men nu medvetet just för att jag funderade över min vardag. Jag tycker ju att varje dag har någonting bra och dom sämre dagarna hör ju bara till eftersom att dom bra ska kännas ännu härligare. Motgångar finns ju till för att vi ska lära oss och vi ska vara tacksamma för alla motgångar!

Jag är över lag också så väldigt känslig för energier, dålig energi klarar jag knappt av, jag blir så himla påverkad och mår dåligt själv då. Jag tar in känslor och andra människor så himla mycket. Jag känner av energier ganska direkt och dras alltid till bra energier, positiv energi. Jag försöker själv alltid att sprida det och förstår inte varför man inte skulle fokusera mer på positiv energi än negativ. När jag startade min blogg från början så var det egentligen det jag ville, inspirera andra unga tjejer att våga tänka positivt, ta för sig, våga följa sina drömmar och tänka rätt! Man kan faktiskt vända det mesta till något positivt, livet får mycket bättre innehåll då.

I och med att jag ofta pratar om dessa ämnen med mina vänner, vissa tänker precis likadant men dom flesta inte. Och det är SÅ intressant att diskutera det! Så, jag måste dela med mig till er mina läsare vad jag tror på så får ni kommentera om ni tycker jag är helt galen eller om ni är vissa som känner likadant.. =) Jag är ju INGEN liten buddha eller guru som tror att jag kan eller vet bättre än andra utan dessa är bara mina flummiga tankar som vore kul att dela med er. Det finns inga rätt och fel!!

Jag tror på att;

  • What we attract is what we get! Jag tror ju att det vi fokuserar på blir verklighet… Jag är själv ett levande exempel på det, jag vet inte hur många gånger jag visualiserat om saker som blivit så. Jag tror liksom att när du 100 % fokusera på något så undermedvetet gör du aktiva val hela tiden för att nå dit. Vill du något tillräckligt, så går det. Du är din egen begränsning. När jag läste boken The Secret för många år sedan nu så kändes det som att allt föll på plats, som att det jag trott på väldigt länge och den livsfilosofi jag undermedvetet left utifrån fanns på papper? Förstår ni? Jag tror liksom att om du ler mot världen ler den tillbaka. Om du sprider bra energi så får du bra energi tillbaka. Om du fokusera på allt det dåliga som händer i ditt liv blir det till slut en ond cirkel och du tror att världen är emot dig i princip fastän det såklat inte är så… Jag fokuserar aldrig bara på det dåliga, jag kan sura över dåliga saker som händer ett tag men sedan vänder jag det till energi och ser ALLT som kommer till mig som LÄXOR och ’blessnings’ och att vi kan få ut något bra och lära oss utav allt. Ofta tycker jag att livet ger oss precis dom läxorna vi behöver, livet ger oss prövningar precis på dom områden vi behöver öva. Dock har jag ingen förklaring kring när folk försvinner från oss för tidigt, där ser jag inget ljus och jag känner mig förvirrad över varför vissa ska ryckas ifrån oss tidigare än dom borde…
  • Jag är kanske inte en logisk människa, eller jag är ju inte det. Jag tror ju inte på slumpen. Jag tycker att för mycket stora saker i mitt liv har hänt för att det skulle kunna vara en slump. Det är ju mycket i livet som inte är logiskt. Jag är ju till exempel HELT säker på att det var meningen att mina och Jacobs vägar skulle korsas igen, helt säker. Jag tror ju inte att det var en slump att vi blev tillsammans nu när vi blev det, jag tror det var meningen hela tiden och att eftersom vi någonstans inte verkade ha släppt varandra så styrde universum ihop oss på ett konstigt sätt igen. Jag tror verkligen det!! Det är FÖR konstigt annars för den tiden där våra vägar igen möttes är SÅ konstig och var inte planerad på något håll. Och när det väl blev vi kändes allt så självklart och menat. Jag tror ju att det finns en person för oss på jorden som är ”The One” Jag tycker att det är sorgligt att det är så många idag som inte tror på kärlek mellan två personer eller ja, monogami över huvud taget, jag skulle inte döma, för alla får tro precis vad dom vill, så länge dom mår bra utav det men ibland känns det som att det blivit en trend att inte tro på den sortens kärlek, att två personer träffas och håller livet ut. Jag säger inte att det är fel att skiljas, man ska inte vara med varandra om man inte vill det.  Och man är absolut inte en sämre människa för att man gifter om sig 3 gånger utan jag menar bara att det är tråkigt att många tappat hoppet om att det faktiskt finns dom som hittar rätt ganska tidigt. Jag tror 100 % på att vi människor skulle passa ihop med andra partners, vi skulle kunna leva och funka ihop med mer än bara en person men jag tror att – är det inte rätt så kommer du att känna det och att det faktiskt finns The One för alla. Jag vet inte om detta har att göra med att jag mår bra av att tro det, jag vet inte, jag väljer alltid att tro på all slags kärlek här i världen. Och fokusera på det för det får mig att må bättre!
  • Jag tror verkligen på kärlek. Mer kärlek i världen!! Jag tänker på alla sjuka saker som händer runt om i världen, tänk om vi fokuserade mer på att sprida kärlek och vara snälla mot varandra. Jag tror inte att människor föds onda, här kommer ännu en gång det finns massa olika teorier om men jag tror verkligen inte att en liten bebis föds ond jag tror att saker skadar den här lilla människan på vägen. Alternativt att man föds med en psykisk sjukdom som kan göra att man beter sig ont. Jag tänker på dessa människor som har en tro om att när dom dör så får dom ett bättre liv. Jag har ju själv aldrig levt och känt att mitt liv är så fruktansvärt så att jag hellre skulle dö. Men, jag vet att vi människor, alla människor mår bra av en tro och att dom gånger jag verkligen önskat något från hela hjärtat har jag bett till något där ovan mig. När att be till någon högre makt är ens sista utväg förstår jag att man gör det. Jag tänker då på dessa människor som lever i misär och mår fruktansvärt, som inte ser ljuset i deras liv över huvud taget, det kanske inte är konstigt då att man har en tro om att man kan få det bättre när man dör? Förstår ni hur jag tänker? Det är så hemskt att det ska behöva vara så. Jag är uppvuxen i Sverige utan krig och har aldrig behövt känna att en tro kanske skulle kunnat rädda mig men som jag skrev, i dom stunder hoppet verkligen varit det sista som lämnat mig har jag försökt be till någon där uppe. Jag tror verkligen vi alla människor mår bra av att tro på något. Och jag låter så sjukt cheesy men jag tror verkligen på kärlek!!! Mer än allt annat. Att välja kärlek och att sprida kärlek.
  • Nu kanske det ”värsta” kommer för er som inte alls tror som mig haha. Jag tror ju på små signs, små tecken från Universum. Nu tänker nog vissa av er att jag är helt knäpp, men det är OK. Jag är van haha! Jag litar verkligen på min magkänsla och väldigt ofta i vardagen tycker jag att jag får små tecken av livet i princip. Det kan vara allt från att jag tänkt gått ut och gå och så plötsligt börjar solen skina från ingenstans då tänker jag ”Se, där kom solen också, det är verkligen ett tecken på att jag ska gå ut på en promenad” Eller låt säga att jag missade bussen så kliver jag på nästa buss och träffar på en gammal vän då ser jag det direkt som ett tecken. Att ”Nej men gud där satt ju den vännen jag inte sett på länge, det måste vara menat” Jag hittar sådana här positiva små tecken i vardagen varje dag och det får mig att må väldigt bra, det är inget jag övat på utan det har varit så sedan jag var liten. Jag är ofta i min egna lilla värld och mår väldigt bra i dom flesta fall. Jag hittar alltid små saker att må bra över och tycker att det är dom små sakerna i livet som gör det. Det är faktiskt underbart att se små tecken! Tro mig! J har precis börjat anamma detta lite, han kan säga ”Men Sanne det måste varit ett tecken” och jag har frågat honom om det inte känns lite härligt och bra att tänka så och han har hållit med och då är han en sådan kille som absolut inte är spirituell eller som har på något sätt varit mottaglig för sådant här ”flummig tänk” som jag har. Jag kan ju tycka mig känna på mig saker innan det har hänt och jag vet inte hur många gånger jag har känt på mig rätt. Jag lovar!! Och, där kanske vissa tycker det är en slump men det är där det skiljer sig.

Så, vad tror ni? Tror ni att vissa är lite mer mottagliga för att se dessa ”tecken”? Jag minns när J och jag blev tillsammans, jag surrade om stjärntecken hit och dit och om min magkänsla och J är verkligen mer logisk, analytisk och vill ha fakta på allt så när jag pratade om ”Att jag kände på mig det” så tittade han konstigt på mig. ”Vadå känner på dig” Han ville liksom ha fakta på saker haha. Men nu, efter några år tillsammans tycker han också att han kan känna på sig vissa grejer. Jag tycker flera av oss borde lyssna inåt och på magkänslan, det är inte ofta den har fel! <3 Kul att dela detta med er. Ni får gärna snacka av er i kommentarsfältet!!!

 

16 reaktioner på “Det här med att jag är väldigt flummig och spirituell, någon som känner igen sig? Eller tycker ni att jag är helt ute och cyklar?”

  • Tamara skriver:

    English? 🙂

  • moa skriver:

    Det är det sjätte sinnet som alla människor föds med från början men som för nästan alla tyvärr stängs av/försvinner under barndomen. Ju mer en öppnar sitt sjätte sinne, ju mer mottaglig man är, så öppnas den spirituella världen intuitionen osv för en. Det är en gåva som inte alla kan använda sig utav så grattis Sanne du är en av dom utvalda 😉 Bara att googla så hittar du en hel djungel av det, blir som en helt ny värld!
    Law of attraction är även det du menade längst upp, det är det som den berömda dokumentären ”The secret” handlar om. Kram

  • Louise skriver:

    Kan inte tacka dig nog för det här inlägget! Jag fick både sån enorm pepp till att bli en mer positivt tänkande person, men också så fick jag bevis på att fler tänker som jag med det där flummiga haha! Jag tror också att kärlek är allt, där finns svaret till så mycket. När man är kär lär man känna sig själv också tycker jag, man liksom lär ju sig vilka sidor man har och vilka av dessa sidor man behöver jobba med och vilka man kan framhäva ännu mer. Och jag tror också på signs, och detta har många ifrågasatt mig för också, med argumentet att ”om man bara vill, då kan man ju isåfall se tecken till allt”. Och om det nu är så, då är väl inte det heller fel! Allting som får oss att må bra, det är rätt tror jag 🙂

    Jag lyssnar just nu på ljudboken ”Omgiven av idioter” där författaren går igenom de fyra personlighetstyperna som finns bland oss. Och den har fått mig att inse att oavsett om man är den ”dominanta” typen, eller den ”känslomässiga” eller den ”analytiska”, så är inget av det fel, och inget man i grund och botten har valt själv att vara. Men det gör att man får lite bättre förståelse för att folk är ju faktiskt inte ”idioter” (haha lätt att slänga med just det ordet annars faktiskt), utan det handlar ju bara om att vi alla är olika och tänker olika. Nu svamlar jag också iväg kände jag men jag uppskattade verkligen detta inlägg från dig, det fick mig att börja fundera och rannsaka mig själv litegrann. Du är en sån otrolig energispridare och jag blir enormt ispirerad av dig på alla plan märker jag. Både vad det gäller såna här lite djupare saker till mer ytligt. Mitt problem just nu är att jag ofta känner mig ful bland alla otroligt snygga människor som finns därute. Jag jämför mig dagligen med alla snygga, smala ”perfekta” tjejer och tänker ofta att min kille hade kunnat få vem som helst, varför tog han mig. Det är en sån typisk grej som jag försöker jobba med dagligen och istället lägga fokus på saker som förgyller mitt liv istället och ger det innehåll. Och jag vet inte vad det är med just dig bland alla bloggare och influencers, men du får mig att bli inspirerad och glad istället för bitter och avundsjuk. Tack för det och hoppas du fortsätter på samma spår, du är dödshärlig och jag tror en vän som du är guld värt att ha i sitt liv.

    /En som följt din blogg sedan style-by-tyra tiden och alltid diggat dig. Kramar!

  • Caroline skriver:

    Jag tror precis som du! Haha, Så pass att det lika gärna kunde vara jag som skrivit det du skrev. Kul att se att det finns fler som tänker precis så här. Känner mig lite ensam i det tänket i min umgängeskrets. De flesta tycker bara jag är för godtrogen och blir obekväma när jag pratar så ?
    Jag undrar en sak, jag minns när du var lite nere precis innan du flyttade helt till Stockholm, då skrev du att du hade varit och pratat med någon. Efter det var det som att du fick nya tag och allt vände. Lite nyfiken på vem det var som du gick ich pratade med? 🙂 kram!

  • M skriver:

    Är exakt likadan! Men jag är på ett jobb där det är otroligt dålig energi, vilket påverkar mig och mitt humör så mycket. Jag tror helt på signs och att man får ”läxor”, och att allt händer av en anledning. Så skönt att läsa om att andra känner likadant 🙂

  • Sandra skriver:

    Åh älskar de här inlägget!!<3 Känner igen mig så mycket och hade en liknande upplevelse efter jag sett the secret. De här med att man ser tecken överallt är så coolt och de känns verkligen som när man har "öppnat" upp sig för de här så kan väldigt mycket man önskar falla på plats och man tror på de.
    Tack för en fantastiskt blogg och all positivitet som du alltid sprider!:) Du är sån otrolig inspiratör och så vacker!

  • Ingrid skriver:

    Det här inlägget var precis det tecknet jag behövde ikväll 🙂 Jag är helt och hållet som du på alla dessa plan du beskriver. Ser också tecken dagarna i ända och sen ca 6 månader tillbaka har det varit mycket siffror också! Det händer så mycket grejer så ibland känns det som om man skulle kunna skriva en bok och berätta om sitt magiska liv hehe.. Kan bara nämna ett exempel där jag hela dagen gått och nynnat på låten ”Do u believe in magic” och på kvällen när min man kommer hem börjar han se en film som handlar om precis det. Det har nästan blivit vardagsmat nuförtiden men ändå känner man att det är så speciellt varje gång man får tecken och synkroniciteter. Det känns som att man har kontakt med Universum om det låter vettigt 🙂 Jättekul att läsa om detta och att det är så många andra som upplever samma saker, känns som att man nästan skulle vilja ha ett forum för att diskutera såna här saker med likasinnade! Kan tipsa om intressanta youtube-videos om man söker på Bruce Lipton eller Joe Dispenza tex ifall du eller någon av dina läsare är intresserad 🙂

  • Amanda skriver:

    Första gången jag kommenterar här men OJ! Kunde lika gärna varit jag som skrev vartenda ord. Så sant allt det du skriver! Allt hänger ihop, tankens kraft, universum, tecken i vardagen. Säger som du, slumpen finns inte utan allt har en mening. Vi borde sprida mer ljus och kärlek då hamnar vi på de högsta energi frekvenserna ☺️

  • Frida skriver:

    Jag ryser! Det känns som om det är jag som har skrivit detta! Speciellt när du skriver om att du är känslig för energier och personer och att du drar dig till positiva personer. Och att du känner på dig olika saker och inte riktigt alltid kan förklara med fakta. Det är så jag! Men i och med att jag är så öppen (och positiv och vill tänka gott om alla) så har jag tyvärr hamnat i situationer då personer med negativ energi ”fastnat i mig” och det har varit väldigt svårt för mig att ta mig ur de situationerna eller relationerna. Efter att ha pratat med lite olika personer om det så har jag förstått att det kanske handlat om psykopater och att jag är ett perfekt fall för dem! För att jag är så mottaglig… Så därför är det ännu viktigare för mig att leta efter positiva energier och gå på min magkänsla  Men de negativa upplevelser jag har haft har inte varit en slump, utan någonting som jag fått genomgå för att lära mig och växa lite till som människa. Jag tror starkt på att man ständigt skapar sig själv istället för att man ska hitta sig själv.
    Du ska veta att du är så himla fin och inspirerar mig och många andra på alla möjliga olika plan! Stort grattis till din lilla F och all lycka till med allt <3

  • Lilly skriver:

    Detta inlägget är ett tecken! Jag hade så gärna velat leva så som du beskriver, och jag jobbar på det varje dag. Jag är dock inte född med denna inställningen som du är, och det tar lång tid att ändra sitt tankesätt.

    Så snälla, snälla.. Kan du inte skriva/prata mer om sånt här? Podcast? Vlogg? Mer blogginlägg? Vi behöver mer kärlek, omtanke och positiv anda i vardagen. <3

  • S skriver:

    Jag kanske inte håller med dig om allt du skriver? Däremot är jag som du känslig mot negativa energier. Blir värre med åren (är 28 år).
    Tror på andar och att de som lämnat oss i förtid (har tyvärr några som gått bort nyligen) finns närvarande. Kanske låter flummigt men har känt av en närvaro och ”tecken”.
    Jag vill också tro att de finns hos mig.
    Du är en klok tjej, hittade din blogg nyligen och gillar den!

  • Alex skriver:

    Jag läste precis som du the secret för några år sedan och insåg vad mycket det gett mig innan jag ens var medveten om att det var det jag sysslade med! Har verkligen övat upp mitt tankesätt att alltid se allt från den ljusa sidan men hamnar ibland i små perioder där jag låter mig irriteras och ifrågasätta mig själv för småsaker jag borde strunta i, t.ex. gjorde mindre bra ifrån mig pga nervositet på en jobbintervju nyligen och gick runt och verkligen tänkte elaka tankar om mig själv, måste acceptera att man måste få misslyckas. Kanske är det inte meningen att jag ska ha det, eller så kommer de se något bra i mitt stissiga och nervösa jag och ge mig jobbet! Återstår att se.. 🙂

  • Ellie skriver:

    Jag kände igen mig i var och vartannat ord du skrev. Så fint och känna igen sig! Ett hett tips för dig som tycker om att reflektera är att göra Myers-Briggs personlighetstest. Det finns gratis på 16personalities.com och bygger på att människor är en av 16 olika personlighetstyper. Så on point och hör ihop med det du skriver!

  • Emelie skriver:

    Jag är likadan…
    I somras drömde jag en natt att min killes kollegas fru var gravid och kände så starkt att hon var det även på riktigt, vilket han frågade sin kille nästa dag då om ifall frun var gravid men nej. Någon månad senare plussade hon och hade varit gravid då i nästan två månader så alltså var hon det redan när jag drömde om det.

    En annan grej med slumpen, jag tror inte heller på det utan jag tror att saker är menade. Som när jag träffade min kille och han var ingen jag ”träffat” på Tinder sen innan, utan bara en helt främmande typ ute på krogen.. Vi bodde i olika städer från början men jag skulle dit han bodde för att hälsa på min faster tillsammans med min pappa och syrra. Några dagar tidigare blev först pappa sjuk, han skulle ha kört från början. Jag och syrran bestämde att ta hennes bil då och åka iaf. Samma morgon har hon också blivit sjuk. Då jag inte hade någon bil så bestämde jag att åka buss ner fast bussen gick från grannstaden så jag skulle åka lokaltrafiken först som strulade, fel på första bussen så vi fick vänta på en annan som inte kom som den skulle först och sen även började ryka på vägen. Så jag missade andra bussen. Var ett tag på väg att bara skita i allt och åka hem igen. Men så gick det en annan buss om 40 min så till slut bestämde jag mig för att ta den istället. Så jag kom fram till slut iaf. På kvällen gick jag och min faster ut och det var då jag träffade honom med stort H. Det var som att något försökte förstöra för mig men någonstans ville universum att jag skulle träffa på honom ändå. Nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom och han känner likadant, vi var/är menade för varandra helt enkelt 🙂

  • Karina Ladet skriver:

    Hej fina du!

    Jag ÄLSKAR flum och tror absolut att det finns mycket vi kan påverka genom att vara mer medvetna. Jag har alltid varit ganska mottaglig och min mamma har alltid varit flummig så för mig var det ganska naturligt när jag växte upp. Mitt intresse har sen växt genom åren och nu jobbar jag heltid med andlighet och healing. Älskar det! Och träffar så många fantastiska människor genom mitt jobb.

    Ju mer jag öppnar upp desto känsligare blir jag och många av mina klienter är superkänsliga och har svårt för att vistas på negativa platser och hänga med folk som är energitjuvar och ”tunga”. Jag har fått lära mig – och lär även ut till andra – hur vi kan göra för att må bra och hålla vår energi ren och kärleksfull var vi än är.

    Du verkar så varm och generös så kör på om det du gör funkar för dig!

    Kramar, Karina

    PS: Ville också säga att det absolut går att kombinera online-jobb och barn. Jag jobbar nästan bara på nätet och har två barn. Det är superkul att kunna ägna sig åt allt som är viktigt för oss.

  • Dimension skriver:

    Hej,
    Skulle inte kalla dig för en spirituell person på så sätt då du är långt ifrån just nu.
    Men det positiva är att du kan vara påväg åt rätt håll och om du själv vill vara där.

    Må väl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.