Flicka eller pojke? // Boy or a girl?

Idag var jag på ultraljud och fick med mig den lilla fina påsen ni ser nedan med mig hem med ett kuvert med bebisens kön. Det var SÅ spännande där inne, jag bad ju om att inte få se könet så tjejen som gjorde ultraljudet på mig stängde av tvskärmen jag annars såg bebisen på medan hon tittade på den delen. När hon sett vad för kön det var fick jag se lillen och det var tydligen superlätt att se könet då hen hade valt att lägga sig med rumpan uppåt just idag och spreta med benen haha. Så roligt! Jag låg och myste medan hon gjorde ultraljudet så jag la handen bakom huvudet och slappnade av och då gjorde lillen i magen likadant, så konstigt?

Vi hade tänkt att göra en rolig ’Gender reveal’ i morgon där vi skulle lämna in resultatet på vad för kön det är till ett bageri så skulle dom göra en vit tårta utan på som antingen skulle vara blå eller rosa inuti. Men, dom kunde inte få tårtan klar förrän i morgon klockan 15.00 och J har match så det hade inte gått i morgon så jag och Linn körde istället på en annan idé jag hade. Vi köpte stor kartong med ballonger i, vi gav killen som jobbade där vårt kuvert och så fick vi smita iväg för att inte se vad för färg på ballongerna han blåste upp, rosa eller blå. Det är ganska vanligt med sådana ’Gender Reveals’ här och jag var sugen på att göra något sådant kul för att J inte kan vara med på alla ultraljud och jag ville inte få veta könet utan honom. Så när vi kom hem ringde vi mamma och pappa på facetime och så öppnade J boxen och så blåste ballongerna iväg och vi skrek rakt ut!

Nu vet vi lite mer vad vi har att vänta oss, vi vet vad det är för kön på bebisen i min mage. Så himla roligt! Nu ska vi ut och fira med pangmiddag här i Buffalo! Puss på er.

Set HÄR och skor HÄR.

// Today I went to my gender preview ultrasound, it was soooo exciting, I told the girl who did it that I didn’t wanna know the gender and that I wanted an envelope with the result. So, after we got that done we were thinking we were gonna go straight to a bakery and have them make a cake for us that would either be pink or blue inside but it was going to take a day and we can’t do it tomorrow so we went to another place and bought a bow that the guy in the store filled with balloons in pink or blue (?) He got the result from us so we were hiding while he was filling out the box with balloons. When we got home we went out on the balcony, called my parents on facetime and then Jacob opened up the box and the balloons flew away, and we were soooo excited!!! <3 Now we now a little more about the little baby, we know the gender! SO exciting and we’re so happy. Now we are going to do dinner to celebrate!! Xo

Set HERE and shoes HERE.

4 reaktioner på “Flicka eller pojke? // Boy or a girl?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.