ROSETTBLUSAR // BOW BLOUSES

Denna klänningen är en gammal favorit från Zara som jag aldrig tröttnar på, den är så fin att klä ner så som nedan till bots och bara ben. Jag är väldigt förtjust i rosettklänningar och rosettblusar. Jag hade velat ha någon rosettblus i vitt nu till hösten och matcha ihop med svarta byxor, båda kostymbyxor och skinnbyxor eller gråa jeans. Här kommer lite tips nedan på fina rosettblusar i butik just nu.

bow blouse

 

bow blouse by sannealexandra featuring a white lace top

 

Från vänster högst upp, 1, 2, 3. Nedre raden från vänster 1, 2, 3.

Såhär strosade jag i alla fall igår när jag och Linn skulle på lunch. Härliga väder. Så mysigt att strosa på gatorna med en iskaffe. Jag och Linn har varit på Starbucks varje dag sedan vi kom hit, dom måste känna igen oss där nu. Jag är ju helt besatt av islatte framförallt! Yum.

Vi får inte så mycket höst i år, vädret veckan ut ser ut att vara fint och när Oktober är här åker vi till LA en sväng så vi missar stora delar av det. På gott och ont! Men jag hinner nog burra upp mig i soffan med mjukisar, framför brasan med varm choklad senare i år ändå, det sägs ju att det ska bli en galen vinter här i år!

Nu ska jag svida om till mina yogapants och smita på Barre. Vi tänkte ta lunchpasset idag sedan får vi se vad vi hittar på ikväll, J är i Toronto ikväll så vi har girls night. Xo

// This is how I looked yesterday, in my bow dress, it’s an oldie but goodie that I can’t let go of, I think it’s so cute to style with boots. It’s so nice here now, Im enjoying walking around with bare legs and ice coffee in my hand, we are missing out a lot from fall this year, it seems to be nice weather here until October and then we are leaving for LA in the middle of fall. Yay! But I heard it’s gonna be the worst winter in years here so Ill get some of that too.. haha. Now we are off to friday Barre Class! Xo

2 reaktioner på “ROSETTBLUSAR // BOW BLOUSES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.