Packar. Sista dagen i Sverige & Fångarna på fortet ikväll! // Last day of packing and fort boyard

Nu är det slutrushen här hemma med packning. Jag hade möte hela förmiddagen och nu ska allting packas klart, i morgon bitti är det dags att åka till Arlanda och flytta till Buffalo. En helt ny stad. Det ska bli så sjukt att landa där, träffa vår mäklare 20.00 i vårt nya hem och så liksom hoppa ner i vår nya säng och ”bo in sig” Jahapp, här är vårt nya hem i 9 månader haha.

Men roligt! Jag är sjukt taggad nu alltså. Det ska bli så kul att åka över igen. Vi båda älskar verkligen och är så tacksamma över att vi bor 8/9 månader i USA och somrarna i Sverige, det känns på något vis som det bästa av två världar. Eller vi upplever det så, vi båda gillar att vara på väg någonstans och få träffa nya människor, lära känna nya städer, kulturer och få den slags stimulansen. Det är väldigt givande och utvecklande och vi vet inte hur det kommer kännas en dag när vårt liv inte ser ut så, just nu tycker vi att det är optimalt.

Näe nu ska jag återgå till att styra i ordning här. Ikväll blir det Fångarna på fortet här hemma med vänner som kommer komma hit och kramas hejdå. Det blir en skämskudde på mig, jag kommer skratta så mycket haha! Så himla sjukt att jag är med i kvällens avsnitt. Ska ni titta?

// ok last day in Sweden and last day of packing. We are trying to get it all done now… Ugh. Hate packing! So excited to leave tomorrow, Im so excited for a new city, new chapter in life and a new apartment.. A new place to call home. So unreal! Tonight we are having friends over for goodbye dinner. We are going to watch Fort Boyard that I’m in.. I’m so nervous to see it haha! But it will be so much fun! Ok gotta go back to packing.. Xoxo

1 reaktion på “Packar. Sista dagen i Sverige & Fångarna på fortet ikväll! // Last day of packing and fort boyard”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.