GRAND HOTEL SPA

I fredags hade jag fest, mer om det senare så i lördags var vi lite trötta. När vi vaknade och satt i soffan och tittade på vårt helt okej rena hem efter att ha dragit en snabbstädning tog J datorn och bokade spa åt oss. J har pratat om att gå på spa precis hela sommaren och när vi väl kom dit talade han om att det är det han längtat typ mest till på hela sommaren haha. Jag var ju på Yasuragi med Simone medan han var på födelsedagsfirande så han har verkligen varit avis och gått och funderat över detta. Innan vi pallrade oss dit körde vi en frukost på vårt favoritställe på Kungsholmen, Le Petit France. Så mysigt – gå dit! Gud vad jag tipsar idag?

Nu tog vi itu med det och provade Grand Hotells Spa vilket vi båda varmt kan rekommendera, rätt så litet men väldigt lite folk så det var otroligt lugnt, skönt och avkopplande. Om du bokar en behandling får du tillgång till spa-avdelningen. Vi var själva i princip var i än var. Vi badade, simmade, bubblade, badade ångbastu och relaxade. Avslutade hela spa-upplevelsen med varsin helkroppsmassage, vi låg i samma rum och efter 2 minuter max låg J och snarkade, totalt avslappnad. Själv låg jag och fokuserade på att inte skratta då jag är så kittlig. Jag är till och med kittlig typ på tinningen, jag har någon nerv där så varje gång hon masserade vänster sida ryckte det till i min midja. SÅ sjukt haha!! Det är samma hos frisören när dom tvättar mitt hår och kommer emot där.

Efter att vi fått massage åkte vi till nästa favoritställe, nämligen Indian Garden, Indisk mat med viss ekologiskt tänk och maten är ljuvlig. Älskar Indiskt men är för feg för att ta något annat än Chicken Tikka Masala. En riktig PANG-lördag som slutade med att vi somnade i sängen innan 21.30 framför Love & Other Drugs. En av mina favoritfilmer <3 Scenen när han kommer efter bussen i slutet, ni som vet ni vet. Gråtfest!

En sådan lördag jag kommer minnas. Vaknade 07.50 igår, söndag, utvilad. Härligt, peppad på ny vecka – för mig börjar en ny vecka på söndagen.

grand2
grand3
grand spa
grandii
grandi
grand
grand1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.