NEW SKINCARE

Jag har nu lite nya produkter att tala om att jag börjat använda. Dom har ju inte Biotherm här borta som jag använt i ett par år så nu har jag inhandlat lite nytt!

Först ut, min ansiktsrengöring. Den kommer från Amore Pacific. Jag var på Sephora och pratade med en specialist då jag berättade jag att jag ville ha något liknande som Biotherm och blev då presenterad för denna. Det är ett asiatiskt märke som är väldigt skonsam för huden vilket passar mig som har känslig hy. Produkterna är inte testade på djur! Jag älskar denna rengöringen, den funkar hur bra som helst på mig. Jag kommer definitivt köpa en ny nu när den är slut. Tips för er som har blandhy som jag! HÄR har ni den.

Fuktkräm. Denna kommer från ett märke jag aldrig hört talas om innan, Premier. Jag började med denna produkten för två veckor sedan men är supernöjd! Det är en tunn, tunn silkeslen ansiktskräm. Tips! HÄR hittar ni den. Superbra som bas för smink med, det är som en primer.

Peeling. Denna kommer från Gold Elements och har guld i sig. Detta är det coolaste jag provat! Du smetar in denna genomskinliga kräm i ansiktet och låter det sjunka in i huden i 20 sekunder och sedan masserar du ansiktet och du känner hur alla döda hudceller försvinner, det bara lossnar hur mycket som helst. Sjukt fräscht känns det efteråt när man sköljt bort det! Denna produkten ger verkligen fin lyster och tar bort och förnyar huden. Ger superfin lyster! HÄR hittar ni den.

Ansiktsmask. Denna köpte jag från Whole Foods, det är en ekologisk ansiktsmask med bara naturliga produkter. Den kommer från märket Andalou. Den här ansiktsmasken är gjord för känslig hy och ger fukt. HÄR shoppar ni den!

// All min skin products. Using cleaning foam from Amore Pacific. Moisturizer from Premier. Peeling from Gold Elements and face mask from Andalou.

IMG_0010
IMG_0016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.