THREE COURSE DINNER

Lite middagstips. Förra veckan när jag lagade middag hemma körde jag en gammal klassiker, skagenröra i avocadohalva. Jag gör alltid skagen på räkor, 1 dl creme fraîche, 1 dl majonäs, en kruka dill, 1 hackad rödlök, citronjuice, salt & peppar.

Här är recept på fläskfilén. Det var gott! Gjorde en svampsås till det på ett paket champinjoner, 1 halv dl creme fraîche, 1 halv dl grädde, en skvätt soya, en svampbuljong, salt och peppar. Jag gjorde även potatisklyftor i ugnen, det är smidigt och gott. Avslutade med en annan klassiker, vaniljglass med varma hallon. Somnade rätt gott i soffan efter detta.

// Three course dinner. Made a swedish classic appetizers that is called ”Skagen” U take 1 cup mayo 1 cup creme fraiche, shrimps, lemon juice, salt, pepper, dill and one chopped red onion and then I put it in avocado. For main course I did a pork tenderloin dish. See it HERE (in swedish tho!) Also made a mushroom sauce with 1 half cup creme fraiche, 1 cup cream, one shrimp bouillon, salt and pepper and soy. Ended everything with vanilla iceream and warm raspberries. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.