YEAR RESUME PART II

April, Maj, Juni försökte jag göra allt för att reda ut mig själv. Jag tog professionell hjälp för att försöka komma snabbt upp på benen igen. Allt hade fallerat i princip i Mars, mina leverantörer svek mig, jag hade lämnat mitt liv i en gammal stad, försökt bygga upp mig själv och ett liv i Stockholm, försökte lösa allt praktiskt och försökte bara vara ärlig mot mig själv och hur jag mådde.

Men i April såg jag i alla fall ljuset. Jag skrattade mer och insåg mer och mer varför jag gjort sådana val som jag gjort. En gammal kärlek dök upp från ingenstans och han gjorde mig glad. Detta reagerade säkert många på, det gick såklart väldigt fort men det är svårt att stoppa något som känns så bra och som får en att må så bra. Allting kändes rätt, förutom tiden och tajmingen men jag kunde inte låta det gå. Jag lyssnade på mitt hjärta och lät det bli som det blev… trots vad folk omkring mig tyckte och tänkte. Glad för det <3

Jag & min bästa vän Simone kom varandra extremt nära och umgicks jämt, förstår inte var alla bilder på oss är? Haha. Vi var dock med varandra 24/7.

April:

Var hemma hos familjen. Här var jag hemma hos farmor & farfar och myste med Melvin.

Jag var med i Veckorevyn!


Jag var på Jannis 25-årsbrunch. Så kul!!

Jag hade en egen festlig brunch med Sharareh. Så sjukt kul!!

Umgicks med vänner <3

Åkte till NY med Simone och hade årets resa!

Maj:

Var i Hongkong på affärsresa och träffade mina nya leverantörer. J följde med som stöd och sällskap! Var även i Macau, coolaste lilla tripen och godaste middagen vi någonsin ätit. Vi var där med min fina vän John!


Var på yttligare en massa event.


Var i London på affärsresa med Na-kd och Rebecca. Hon jobbade på sitt märke Rebecca Stella och jag på mitt. Rolig och intressant resa!

Jag var med i mina kompisar Galavants musikvideo.

Juni:

Var på Summerburst

Var på landet och myste.

Plåtade mycket outfits

Hade utförsäljning av gamla kollektioner

K

Spelade på en privat fest i Eskilstuna. Kul kväll!

Var på ett jättefint Lexington event.

Umgicks med J & dag och natt.

Det var inte ofta du såg mig utan denna damen på alla tillställningar. My partner in crime!

Jag & J styrde midsommarfirande hos mina föräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.