WORLD, FOUR GIRLS, DIFFERENT CITIES.

Nu är det äntligen officiellt! Under tag framöver kommer ni att kunna följa mitt, Elinas, Carolines & Cissis liv på våra olika platser i världen. Vi har under ett par veckor filmat snuttar ur vår vardag och här nedan kommer första avsnittet. Tanken är att ni ska få följa med behind the scenes och se hur våra dagar ser ut, få lära känna oss och ta del av livet utanför Sverige.

Avsnitten kommer att släppas varje söndag, onsdag och fredag. Hoppas ni kommer att gilla det! Jag var lite stiff i början men det börjar kännas bättre nu, det är ju så ovant att prata med sig själv i kameran men huvudsaken är att ni tycker att det är roligt att följa oss =)

Puss!

https://www.youtube.com/watch?v=okEJMsmlkx4&feature=youtu.be

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.