FRIENDS OVER

Igår landade Lin & Johan här! SÅ roligt. Vi hade en heldag igår inne i stan, vi strosade runt och bara tog dagen/kvällen som den kom. Provade på lite nya ställen, kul att bara hänga på lite nya hak.

Nu har jag och Lin precis jobbat undan det vi behöver för dagen så nu ska vi göra oss i ordning och åka in till stan, ta en lunch och ha det bra. Solen skiner och vid 4 ska vi möta upp en tjejkompis till Lin på ett rooftop och mysa. Klockan 6 har vi en middagsreservation på The Standard Grill och sedan får vi se vad som händer. Så mysigt med besök!! <3 Adda mig på snapshat om ni vill ha direktuppdateringar. Sannealexandra heter jag.

Puss.

// Im having friends over from Sweden, feels so good. So happy for it! Now me and Lin are off to the city, we’ve been working all morning so now we are heading in to NYC for a lunch and some rooftop hang. Tonight we have a dinner reservation at the Standard Grill and after that we’ll see what we’re doing.. =)

Add me on snapshat if you want to see what we’re doing. Sannealexandra is my name.

 

4 reaktioner på “FRIENDS OVER”

 • ISA skriver:

  åh supermys med besök kan jag tro! bra stad att hänga i med 😉

 • Lena skriver:

  Hej Sanne!
  Vad härligt att du har besök från Sverige hos dig. Jag har en fråga som jag skulle vilja ha svar på.
  Känner du dig aldrig ensam i New York och saknar dina kompisar i Sverige? Det skiljer ju både på tid och distans så det är ju inte bara att ringa och fråga om man ska gå ut och fika t.ex.?

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej!
   Jo absolut.. 🙂 det gör jag ju, har bara varit här i en månad men det klart jag kan känna mig ensam men jag har inte bott i min hemstad där tex där min familj bor sedan jag var 16 så har varit ensam ganska mycket. Jag bodde ju även från jag var 18-20 i L.A borta från familj och vänner så jag har inte alltid varit bortskämd med att ha nära omkring mig så jag är nog ganska van. Men jag saknar dom varje dag!!

 • Matilda skriver:

  Hej Sanne! En liten rolig fråga, jag har addat dig på snapchat men ser att du aldrig lägger upp något på my story. Använder du inte snapchat?
  Älskar din blogg och det är så roligt att få följa ditt liv:) Du är en inspirationskälla!! Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.