SEEMS TO EVERYTHING WERE MEANT TO BE..

Idag har vi varit lediga ihop som jag sa tidigare. Vi åt brunch på en diner i förmiddags och sedan latade vi oss hemma tills vi åkte vi in till stan och strosade, vi var runt på lite olika ställen, visar er i morgon men först ut kvällens middag!

Wow, Balthazar klättrar upp till en första plats so far här i NY. Yeez! Jag gillade det verkligen. Det är ett franskt ställe och stämningen var ljuvlig, det var som jag föreställer mig att det är att gå in på en restaurang i Moulin Rouge. Superbra service och toppenmat. J var så chockad över att vi fick bord idag men det var ju trots allt måndag, det brukar tydligen vara svårt att få bord så vi var glada och nu är vi mätta och belåtna. En av dom mysigaste middagarna jag ätit <3

Tack för idag min fina.

// Today we had a day off together. We went strolling around in NYC and ended up having dinner at Balthazar. Wow, what a place! I totally loved it and it’s actually the best place I had dinner at so far in NYC. It is a french place and the atmosphere was awesome, it felt exactly like i think it feels to have dinner at a place in Moulin Rouge. We were so chocked we got a table today, it is from what i’ve heard hard to get a reservation so we were so happy about it. It was actually one of the best dinners i’ve ever had. Thank you for today my love.

 

3 reaktioner på “SEEMS TO EVERYTHING WERE MEANT TO BE..”

 • Linneá :) skriver:

  Hej! Vilka fina bilder <3 Jo, du som är så bra på inredning! Jag håller på att flytta och funderar över det här med hur man får till fin och mysig belysning. Tänker lampor i rosé i Globen Diamond-stuk. Hur tänker du när du väljer belysning? Vill du göra en belysnings-inspo-moodboard? 😀
  Kram och ha så kul i N.Y! <3

 • marielle skriver:

  Sanne jag har följt din blogg skitlänge måste bara säga: New fucking York!!!!! Kan inte äns föreställa mig att du är där nu!!! Från Sundsvall till New York liksom! Är så himla glad för din skull, glad att du tog de här steget, den här chansen! Är det nått jag lärt mig från din blogg nu så är det att våga! Ska ta det till mig från och med nu 🙂 Love u and ur blog!!! Kram

  • Sanne Alexandra skriver:

   🙂 Nej jag bodde ju i Sundsvall en tid, känns som det är det enda jag flyttat runt sedan jag var 16- flyttat, flyttat, flyttat! Tack, kul att du känner pepp. Jag är ganska orädd och vill att ni läsare alltid ska lyssna på magkänslan och göra det ni vill göra, inte det ni förväntas göra. Vill ni resa och se världen- gör det, allt är erfarenheter! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.