MORNIN

Nya sängkläder från Ikea, färska blommor på vardagsrumsbordet och så lite hemmakontor på det medan solen skiner in. Inte fy skam det såhär en torsdag!

Jag har dragit igenom mailen och gjort klart det mesta så jag tänkte ta en dusch och ta färjan över till NYC och strosa lite. Vill handla lite fina tvålar och sådant till badrummen, jag älskar fina tvålar och det har gått så att vi har inte ens någon tvål på någon av badrummen just nu för att jag bestämt mig för vilka vi ska ha, då duger inga andra haha. Ska det va så ska det va! =)

// New bedsheets from Ikea, fresh flowers on the living room table and i have built my own home office with a pretty nice view, not a bad thursday after all.. Now I think im gonna take a shower and then head to NYC for some shopping.


2 reaktioner på “MORNIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.