TIMES SQUARE

Igår mötte jag som jag tidigare nämnde lite vänner som jag jobbar ihop med, vi spelade in en grej på Times Square så att när vi var klara lånade jag Carro en stund för att fota lite outfits.

Igår bar jag ett par vita byxor jag köpte på en marknad i Riga, det var dessa byxor jag inspirerades av när jag designade ”Blanca pants” som är min bäst sålda produkt, det är lite kul. Toppen kommer också från min shop men är slut, det mesta är ju slut och jag väntar ivrigt på att lansera allt nytt här i höst.

// Yesterday I met up with some friends that I work with. We were shooting at Times Square so when we were done I asked Carro to take som pics of me. Here im wearing pants that I bought from Riga couple years ago, these are the pants that I got inspiration from when I designed ”Blanca pants” My bestsellers! The top im wearing is also from my webshop but sold out, like a lot of other pieces, can’t wait to launch the new collection.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.