COFFEE TIME

Då var det redan onsdag, dagarna bara flyger förbi. Jag sitter nere i lekrummet eller vad man ska kalla det i byggnaden, det finns loungesoffor, biljardbord os.v men främst, bra internet. Jag sitter och väntar på att killarna från Verizon ska komma och installera tv och internet hos oss, ska bli så skönt, jag som är uppkopplad via datorn en del =)

Efter det ska jag in till Soho och luncha med Janni, vi har inte setts på en evighet så det ska bli så mysigt med en update. Nu måste jag smita ner och köpa en kaffe här i byggnaden, vi har inget kaffe hemma och jag är nog mest kaffesugen på jorden just nu så vi höres!

// Already wednesday? Im working by my computer, waiting for the guys from Verizon to show up so they can install internet, so nice. What a freedom for me!! =) After that im going in to Soho to meet up with Janni, it has been forever so it’s gonna be so so nice with a catch up! Now? Coffee, im soooo in the mood for coffee, can’t handle it so i’ll see you later.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.