HUNTING

Igår klockan 09.00 var vi i vår nya byggnad och hämtade ut nycklarna. Jag blev helt pirrig när vi vred om låset till lägenheten och den var ännu finare än jag föreställt mig, den där utsikten golvade mig totalt. Där kommer vi garanterat att trivas! <3

Vi var runt på jakt hela dagen igår, medan cort styrde med alla möbler vi hyr i år så var vi runt och letade inredning. Vi hittade en massa fint men köpte mest upp hela Ikeas nödvändigheter haha. Jag tänkte att vi kan bo in oss lite och känna på vad det är vi vill ha för kuddar, filtar, tavlor os.v. Däremot köpte vi hem allt det vi behövde och vi gjorde ett ryck igår kväll innan vi gick och lade oss och packade upp alla J’s gamla lådor med saker han sparat samt allt det vi handlat. Skönt! Jag har börjat sortera mina kläder men fortsättning följer ikväll..

Jag bär min egen design, shoppa här (70 %) J kan inte förstå hur den inte kan ha sålt mer, världens skönaste material och funkar verkligen till både vardags med platta skor och till kvällen med heels.

// Yesterday we were all over the city looking for stuffs to our new apt, I think we found everything we need for now. Feels so good to have a home now! Today I will go thru all my clothes… ya, that’s a never ending story always.

Wearing my own design, now on sale, shop here.

2 reaktioner på “HUNTING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.