IN MY BAG/TÄVLING

I min väska just nu;
Plånbok, torrschampoo från Detox, Läppglans från H&M, Mobil, Sunnies, hotellnyckel, Bilnyckel och Naturdiets soppa ifall hungern tryter, jag har ätit den som mellanmål någongång för att för en lunch eller middag är det för snålt för mig, jag vill ha mat =)

Just nu i samarbete med Naturdiet har jag fått äran att tävla ut ett gymkort på ett värde av 4000:- In och tävla med er här!! Superenkelt och vem vill inte vinna ett gymkort? Lycka till!

// Right now in my bag. Wallet, dry schampoo from Detox (smells amazing) Lipgloss, Car keys, My phone, Sunnies, Hotel key and a soup from Naturdiet if i get reeeally hungry when im running around.

2 reaktioner på “IN MY BAG/TÄVLING”

  • sofia skriver:

    Inget illa menat men tycker du innehållet på sånna här produkter är bra och vill förespråka folk att äta? Ät ren och näringsrik mat istället för sånna här produkter med en massa konstgjort skit. Som sagt menar inget illa men tycker bara det är tråkigt när folk bli lurade med sånt här skit. Kosten har stor betydelse för sjukdomar osv och vi kan inte äta en massa som skapar sjukdomar. Mitt tips är att äta bra ren mat kolhydrater,fett,protein och ta bort mjölk,socker och gluten lägg till mycket kalorika livsmedel och mycket fett om du vill gå upp i vikt eller måste ligga på ett högt kalori intag för att behålla vikten (har själv det problemet) ha en bra dag, super kul att följa ditt liv i New York lycka till 🙂

    • Sanne Alexandra skriver:

      Hej 🙂 nej jag äter nästan aldrig kalorisnåla sopor till mellis men hade en påse jag fått i väskan så det var gott att plocka fram när jag var så hungrig och vi bodde på hotell. Annars brukar jag köra andra varianter, mer näringsrika val av mellanmål =) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.