THAT SOFA.

Jag har fått sådan dille på den här soffan. Hjälp! J har ett enda krav och det är att soffan ska vara skön och helst stor. Hm, den här är nog ingen soffa man vill slänga sig i efter träningen eller gosa upp sig en fredagkväll när man verkligen bara vill mysa?

Hittade fåtölj, bord och matsalsbord som passade så bra ihop. Köket sitter ihop med vardagsrummet men letade vidare..

Och hittade en beige divansoffa som J haft tidigare i en lägenhet som skulle funka bra i och med att det är en hörnlägenhet med. Den vet han också är superskön haha. Hittade ett fint glasbord liknande det nedan med matchande matsalsbord så att det ser enhetligt ut. Hittade även en sådan silvrig stol som nedan (som jag vill slänga en fårpläd i) och så svarta fina matstolar, skulle kunna bli fint tror jag. Efter att vi hyrt alla möbler kommer vi såklart inhandla lite annat kul, jag kommer ju gå loss med filtar, kuddar, blommor och pynt som alltid. Jag är lite sugen på blått just nu så hittade en fin matta samt lite annat kul att inspireras av!

 


Leather rug, 55 285 SEK / Missoni Home brown throw blanket, 3 195 SEK / White outdoor furniture, 9 915 SEK / Recycled magazine basket, 2 040 SEK / Architectmade, 1 525 SEK / DwellStudio sofa, 27 210 SEK / Modern kitchen table, 10 010 SEK / Zuo chair, 4 040 SEK / CB2 modern kitchen table, 2 970 SEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.