BOAT LIFE

Förra veckan så ringde Sharareh mig och frågade om jag ville med henne och Arnthor och åka båt med lite vänner från L.A. Jag tyckte det lät supermysigt, gillar verkligen att vara ute på sjön/havet så jag tackade ja. Jätteroligt att få träffa dessa härliga människor från L.A och sitta och surra, har saknat att prata engelska och det kändes bra att få fräscha upp det lite innan vi sticker =) Kan inte fatta att det är så nära nu? Har så mycket att ta itu med innan.

Jag tog på mig mina nya solbrillor från Dienastie (ska ta in dom i shopen) och träffade upp gänget. Vi åkte ut till Bockholmen och åt en jättegod middag, jag åt pilgrimsmusslor till förrätt och någon god kötträtt till varmrätt. Så trevlig kväll! Somnade sött innan klockan slagit 12. Tack för en mysig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.