LIFE AS U KNOW IT.

Fina läsare. Innan jag svarar på era enskilda frågor vill jag bara skriva ett kort inlägg om det som majoriteten av alla frågor handlar om.

Ni är många som tycker att det gått snabbt för mig att gå vidare, vilket det på sätt och vis kanske har. Men känslor är svårt att stoppa. Ni är många som ifrågasätter hur man kan ge sig in en relation så snabbt och hur det ens är möjligt. Här kommer en kort historia om vad som faktiskt har hänt.

Jag och J kände varandra redan för 5 år sedan, vi tyckte väldigt mycket om varandra då men ena gången vi inledde något åkte jag till Usa och andra gången så flyttade han till Usa. Nu när det då tog slut med min gamla kille så möttes våra vägar igen. Vi kände alltså redan varandra.

Vad som hände mellan mig och Simon känner jag är mellan oss och det var till slut ett gemensamt beslut till slut för att vi helt enkelt inte fick ihop det men vi är fortfarande vänner och han är en stor del av mitt vuxna liv. Han är en helt underbar person och det finns ingen jag önskar så mycket lycka som honom! Han är en så fin människa och jag skulle aldrig säga något ont om honom eller det vi hade.

Något jag vill förtydliga är att jag aldrig försökt använt mina sociala medier till att göra någon ledsen eller trampa någon på tårna. Jag väntade en tid i respekt för det som varit men det är också svårt som offentlig person att inte visa någonting, särskilt inte när man är nykär. Jag förstår om det varit många frågetecken för er läsare men jag känner inte att jag ska behöva förklara mig något vidare mer utan hoppas bara att ni förstår att livet ibland kan ta snabba vändningar. Jag är också bara en människa med känslor som alla andra och detta kanske inte var det jag planerade för en tid sedan men såhär ser det ut och ibland måste man lyssna på sig själv och vad man själv vill.. I slutändan måste man göra sig själv glad och lyssna på sitt inre. Hade jag kunnat önska så hade det kanske varit bättre om jag och J hade träffats senare så att det inte blev så tätt inpå ifall det skadat några eller för att det kanske hade varit bättre men vissa känslor går inte att stoppa och jag ville inte kämpa emot något som gör mig så lycklig.

Hoppas ni förstår <3

 

9 reaktioner på “LIFE AS U KNOW IT.”

 • Rebecka skriver:

  Helt rätt! Du är en människa precis som alla oss andra… Fight for it 🙂

 • Annike skriver:

  hej!
  hur tror du det kommer gå mellan dig och J nu när du flyttar snart och han drar till usa? :/

 • Emma skriver:

  Jag känner att jag för en gångs skull måste kommentera, detta är för provocerande för att bara låta passera .
  Varför ska du ens behöva förklara dig? Varför får folk ens uttrycka sin åsikt i detta? Du är människa precis som alla andra, att det har gått fort eller ej och VARFÖR borde du verkligen få hålla för dig själv. Jag hoppas innerligt att dem som skrivit negativa kommentarer om ditt uppbrott skäms och att du är nöjd och lycklig med det du har i livet. Kram på dig!

 • Sara skriver:

  Vilken jättebra respons! Såg att det var många som frågade angående detta och tyckte det var lite olustigt hur man la sig i sånt man egentligen inte vet nånting om, samtidigt som det såklart var därför folk frågade. Jag själv ställde frågan angående hur man tänker kring barn när man bryter upp från en lång relation och vill bara passa på att förtydliga att jag inte hade någon tanke om huruvida det i ditt fall gått snabbt att hitta en ”ny” kärlek, utan rent allmänt vad som händer med ens planer när den man hade planer med inte längre är den man lever med 🙂 Stor kram och lycka till med både jobb och kärlek fina Sanne!

 • Anna skriver:

  Hej!

  Har följt din blogg länge och undrar hur det blev med lägenheten du hade tillsammans med Simon? Ägde ni den tillsammans?

 • Sass skriver:

  Äh finns ju fler grabbar att inleda något nytt med under tiden han är borta. Rebound.

 • Maria skriver:

  Jag undrade mest efter att du hade skrivit att det var en gammal kärlek som dykt upp i ditt liv igen, tycker det är fantastiskt att era vägar möttes igen och att det för er båda passade bättre nu än för några år sedan 🙂 Antar att det är det som kallas kärlek, att känslorna ni hade för varandra då kommer tillbaka när ni nu träffades igen. Lycka till med flytten, jobb och kärleken <3

 • Anna skriver:

  Ödsla ingen tid på vad folk tycker! Fokusera på att må bra och vara lycklig! Undrar en sak om att ni varit ihop innan, var det inte samma sak med ditt ex? Att ni träffades innan du flyttade?

 • Elin skriver:

  Träffade själv min nuvarande pojkvän och sambo snabbt efter jag och mitt ex hade haft ett sjukt jobbigt breakup för drygt två år sedan. Min nuvarande pojkvän va dessutom ex till min dåvarande kollega, vilket inte gjorde det enklare. Men jag lyssnade på mina känslor, vilket du också gör helt rätt i, trots andras åsikter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.