FRI/SAT.

I fredags plåtade jag och Sara lite outfits (ni får se dom senare) Vi plåtade på hennes favoritgata och bytte kläder på Berns haha. Life as a blogger..


Det är lite sjukt att jag köpte dessa jeansen i NY men lämnade tillbaka dom för att sedan köpa dom i Stockholm igen och gilla dom. Jag är glad för det nu!

Sedan var det dags att börja roadtripen för Carro & Simone och första stoppet var Göteborg där jag skulle gå modevisning så det var kul att dom följde med! Mysigt och åka bil och sjunga högt till massa gamla klassiker.

Färdkost.. smärre sockerchock.

Väl framme på mitt favorithotell Post i Göteborg så beställde vi snabbt upp lite mat till rummet.


Efter en snabb middag så smet jag till Bakfickan där Bubbleroom-eventet höll till. Modevisningen gick bra och eventet var lyckat! Efter det festade vi vidare, så sjukt rolig kväll.

Igår vaknade vi upp trötta på hotellet, åt lite brunch och sedan hämtade J mig så åkte vi till hans föräldrars landställe. Mysigt! Trots en blåsig kväll så är det så otroligt fint.. Havet är så blått.

En middag med färska räkor och sedan somnade vi gott. Idag har vi varit i Smögen som ni såg i tidigare inlägget och nu efter lite lek och bus vankas det grillning. Dag 2 på semestern, så skönt. Jag njuter =)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.