#SANNEALEXANDRASHOP

Igår bjöd Caroline Roxy och Cissi Johansson in till ett event på Mister French. Det var vit dresscode, somrig härlig stämning och fruktiga ananasdrinkar. Superbra uppstyrt och Carro tog verkligen väl hand om mig och mina tjejkompisar. Jag fick håret fixat av Batiste (älskar det torrschampoot)

Och kvällens höjdpunkt för mig? Att två av alla dessa vitklädda tjejer hade på sig mitt ”Amelia set” Åh vad det värmde. Blev så glad och var faktiskt chockad först när den gulliga tjejen till vänster kom in.

Det blev en tidig kväll för mig då jag ska träna idag och även bocka av jobb samt telefonkonferens i eftermiddag. Om jag hinner blir det någon timme på bryggan med lite sol och bad. Puss på er! Njut av sommaren.

2 reaktioner på “#SANNEALEXANDRASHOP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.