DARLING, I.

En gårdagens! Jeans & topp från Zara, Trench Sannealexandra, Wedges Isabel Marant och plånbok Balenciaga.

Det har blivit outfits med plånboken på senaste tiden, har varit så effektivt att bränna av bilder när man ska iväg och luncha. Hur som!
Gårdagen var bra, jobbade hemifrån & sedan åt jag och några vänner middag på Tranan (godaste råbiffen jag någonsin ätit!) Efter middagen mötte jag upp en vän som behövde prata av sig så vi satt i timmar och bara pratade ut.

J är i London och jag ligger i sängen och jobbar och hör hur regnet smattrar utanför. Så mysigt. Jag tänker inte gå utanför lägenheten idag, tänker jobba hemifrån, träna (DENNA videon är effektiv & bränner bra) och ikväll ska jag bara laga middag och mysa, är det regn så är det. Då är det mysigt med hemmamys!

6 reaktioner på “DARLING, I.”

 • Rebecca skriver:

  Kommer du berätta vem J är? Förstår om du inte vill, men eftersom du har börjat skriva om J i bloggen så blir man ju nyfiken 🙂

 • Lisa skriver:

  Är en hockeyspelare va? Jacob Josefsson 🙂 vad säger Simon när du träffat någon så snabbt? Kram Lisa

 • Linnéa skriver:

  Hur får du din ögonsminkning att hålla hela dagen och även under utekvällar? Tycker att det ofta inte håller så länge och då speciellt under en utekväll. Tack för en inspirerande blogg! 🙂

 • L skriver:

  Wow, vad fort det gick att gå vidare för dig!

 • A.A skriver:

  Älskar denna kappa så mycket! Tänkte kolla om du funderat på att släppa denna i andra färger? Har lite mörkare hudton och känner inte att jag skulle passa i färgen som redan finns ute… Skulle vara såå kul med andra färger till denna perfekta modell på kappan!

 • E skriver:

  Vad fort du gick vidare från ett långvarigt förhållande… Hur gjorde du det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.