SHOOT & FOOD

I morse plåtade jag på Campadre. Så skönt att börja plåta tidigt, jag älskar att komma upp i tid men är inte så kaxig när klockan ringer. Hej den mest morgontrötta människan! Snoozade i en timme och beslutade för att köra osminkat, jag tar dåliga beslut när jag halvsover, skulle ändå plåta?! Det var som när jag gick i gymnasiet och pendlade till Västerås varje morgon (gick dansgymnasium vilket inte fanns i Etuna) och pappa skulle väcka mig vid 6 för att hinna med tåget och jag sa åt honom att jag hade sovmorgon (i sömnen), vaknade halvsvettig vid 10.30 någongång och insåg att dansklasserna var i full gång. Suck, haha.

Hur som, jag tappade spåret. Jag plåtade i alla fall Busnel idag, gillar det märket. När jag tog studenten hade jag faktiskt en ljusrosa sådan klassisk Busnelkappa på kvällen när det blev kallt. Är jag pratsugen idag? Ingen viktig information direkt. Utöver plåtningen idag har jag & J lunchat på Babel, varit på lite ärenden och nu är han hos en polare och jag sitter och kvällsjobbar. Slängde ihop en superenkel rätt jag brukar göra då och då, supergott.

Du behöver bara skära ur en paprika, kladda på rikligt med philadelphia inuti (täck allt) smula sedan fetaost i botten och sedan lägger du i köttfärs du steker i tackokrydda och avsluta med att smula lite fetaost på. Jag hade den i ugnen i ca 10-15 minuter på 200 grader, ni ser när osten smälter lite. Till detta blev det citronvatten och sallad.

1 reaktion på “SHOOT & FOOD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.