GIVE YOURSELF A BREAK

2015 tog ju vändningar jag inte var förberedd på. Stora förändringar har skett och jag har försökt pusslat ihop livet så gott det har gått! Dom senaste månaderna har varit röriga, både känslomässigt men också praktiskt. Ibland tar livet vändningar och saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig och planerat.

Inte förrän förra veckan tog jag nog kontroll över mitt liv på riktigt igen. Ibland krävs det tid och ibland behöver man röra till det ordentligt för sig själv för att hitta rätt. Oftast leder ju kaos till klarhet, förr eller senare i alla fall. Det är alltid lätt att vara efterklok men vi lever och vi lär, hela tiden.

Nu är det måndag igen och jag känner mig rätt så utvilad ändå. Jag tog helgen till att bara umgås med familjen, äta, sova ut och umgås. I torsdags trodde jag nästan att jag skulle få ett break down så mycket jag hade att göra, det har liksom varit för mycket för mig på alla plan. När ens bästa kompis säger ”du kommer få en hjärtinfarkt snart” och man får ringa in båda vänner och syster för att få klart jobb då har det gått lite långt kanske. Därav ingen uppdaterng i helgen utan endast rehab. Nu känner jag i alla fall att jag kommit hyfsat ikapp, prioriterat rättså bra ändå senaste veckorna så att saker börja falla på plats och snart handlar kanske inte min vardag mer om att släcka bränder utan att kunna jobba som en normal människa.

Som ung tjej med ett eget företag som tar ungefär upp 24 h om dygnet (låt oss säga som i torsdags, 40 ordrar att packa, 30 returer, 150 mail, återbetalningar) och så en blogg på det (som är ett jobb som jag älskar men som hamnat lite i kläm då & då).. och ett instagramkonto och så hinna träna, tvätta (ja hushållsysslor) vara en vän och mycket mer. Det blir lite mycket. Därför är jag glad över att berätta att jag vääääldigt snart kommer att lämna över all min kundtjänst samt packning till ett annat. Senaste tiden har varit för mycket och för att inte tala om när ens kundtjänstmail kraschar och man inte sitter på alla tekniska kunskaper i världen. Hur som, nu kämpar jag på sista med den biten så är jag snart av med den och kan göra allt jag är bra på till 100 % för att göra allt till 30 %.

Denna veckan är det mycket- men långt ifrån så mycket som förra veckan. Det känns SÅ skönt. Ska fokusera på jobb, träning, sömn och sådant som får mig att må bra <3 Jag är i alla fall pepp på livet och exalterad över allt som ligger runt hörnet och lurar. Det är så mycket som kommer att hända!!! Om ni bara visste. Ni kommer få följa med på resan!

Glöm inte att ge aldrig upp!! Kriga på, allting ordnar sig till det bästa om du jobbar för det! Det finns ingen som inte stöter på motgångar så välj själv hur du ska tackla om. Jag försöker använda alla mina motgångar som dels lärdom men också som bränsle. Vi utvecklas av motgångar! Kämpa på och glöm inte stanna upp och njuta av det du har just nu, det finns alltid en massa saker vi kan vara tacksamma för <3 Välj att fokusera på det bra i ditt liv.. Och är det något du mår dåligt över- var inte rädd för att förändra. Livet är för kort för att inte leva ut till fullo!

Lite måndagstankar bara. Keep up the good work- du gör det bra, jag lovar dig. Älta inget gammalt utan lär utav det och jämför dig aldrig med någon annan för det är lyckodödaren nummer 1, var dig själv, lyssna på dig själv och var ditt bästa du! <3 Jag har inte lyckats bättre än dig om du gör det du älskar. Det är ofta folk som berömmer mig och säger ”gud vad du är duktig och vad du har lyckats” Jo ja, tack. Jag blir såklart jätteglad men om du gör det du vill göra- har du lyckats. Huvudsaken är att vi lyssnar på oss själva och inte formas av hur samhället eller hur andra ser på oss.

Lite visdom från en vis man!

3 reaktioner på “GIVE YOURSELF A BREAK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.