YVETTE HASS

Just nu kan ni vinna en valfri klocka från Yvette Hass. HÄR kan ni spana på klockmodellerna! Jag bär min personliga favorit nedan, här hittar ni den.

Kommentera i kommentarsfältet varför just du ska vinna så drar jag en vinnare på söndag (7/6)

30 reaktioner på “YVETTE HASS”

 • Anna skriver:

  Hej Sanne!
  Jag skulle så gärna vilja vinna en klocka! Om två veckor tar jag examen efter 2 års tuffa studier med allt som de innebär att vara mamma med sena kvällar/nätter av plugg. Vad passar inte bättre än en klocka som examenspresent? 😉 Kramar

 • Emma Bjurenvall skriver:

  Hej Sanne!
  Jag är lite (mina vänner skulle säga mycket..) av en tidsoptimist och vill alltid hinna med lite extra! Det brukar dock resultera i ett ständigt stressande i sista minuten och ibland flera minuters försening (tyvärr!). En snygg och välfungerande klocka från Yvette Hass tror jag därför skulle vara grejen för mig, den kanske åtminstone skulle hjälpa mig på traven så att jag kan chockera mina vänner med att komma i tid.. 🙂

 • Elin Gåhlin skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna samma modell som du bär! Alltså CLEAN WATCH GILVER

  Jag skulle vilja vinna den här så jag kan ge den till min bästa vän i avslutningspresent. Hon har gått om ett år i skolan och har kämpat så mycket i alla ämnen och jag är så galet stolt över henne. Nu är hon mer än godkänd i alla ämnen (!!) även fast hon har det riktigt jobbigt i skolan och även jobbigt hemma. Så nu har jag viljat köpa något riktigt fint till henne för att visa hur otroligt stolt jag är. Och vad skulle inte passa bättre än denna fina klocka. Hoppas jag får chansen att göra henne riktig glad! Det hade även gjort mig så galet lycklig.

  Kram Elin

 • Jonna skriver:

  Hej Sanne! Jag skulle så gärna vilja vinna dels för att klockorna är riktigt snygga! Jag jobbar i butik och mot klockan hela tiden så det är ständigt en accessoar som jag använder! Jag har haft en hel del motgångar på sistone och snubblat på mållinjen, men jag försöker ändå alltid vara glad och positiv. en ny klocka skulle ge mitt liv en liten guldglimt. Jag älskar din blogg och din shop 🙂 keep up the good work! Kram

 • Malin skriver:

  En ny klocka hade varit perfekt som sommarpresent, eftersom min favoritklocka börjar bli en aaaning sliten! Behöver med andra ord en ny favorit 😉 kram!!

 • Alvina Carolina skriver:

  Hej!! Efter att ha haft min klocka i ett par år känns det som en ny verkligen varit ”på tiden” jag har länge kollat efter en fin klassisk modell, och direkt uppmärksammade jag din bild på instagram, med en klocka på armen! Hade så väldigt gärna vilja vinna denna skönhet, gärna den du bär, eftersom jag älskar din stil, och dina egen designade kläder!
  Kram!!

 • Emelie skriver:

  Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna en sån fin klocka som du har 🙂 älskar din stil och din blogg är väldigt inspererande och rolig att läsa. Roligt att följa din resa med ditt företag 🙂 en klocka skulle bli en super bra present till mig själv 🙂 nu när man har fått barn så prioriterar man sig som mamma sist av alla och känner att en klocka till mig själv skulle bli en fin uppskattning till mig själv

 • Marika Jansson skriver:

  Hej Sanne! Tack för en himla inspirerande blogg! Jag skulle bli så glad om jag vann. Vårterminen har varit tung med mkt förändringar på jobbet. Vore kul med en liten ljusglimt i tillvaron. Att klockorna dessutom är underbart fina är ju bara ett stort, stort, STORT plus =) puss och kram

 • Elin skriver:

  Jag skulle verkligen vilja vinna en ny klocka till mig själv som en sommarpresent. Jag ska jobba hela sommaren och då känns det som man behöver lite pepp till sig själv.
  Tycker om att jobba så det handlar inte om det, men när alla tar semester så har man ändå ett jobb att gå till varenda dag, då måste man påminna sig om att man är värd att unna sig saker, att man själv är duktig och är värd något fint efter allt slit.
  Kram

 • Stina skriver:

  Hej Sanne, jag skulle tycka det var fantastiskt skoj att få pynta armen med en Yvette Hass klocka. Eftersom jag är lite virrig av mig är det perfekt att ha koll på tiden på fler ställen än på mobilen 😀
  Håller tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren! Tack för en härlig blogg, kram!

 • sandra skriver:

  Vem skulle inte vilja bära en sådan snygg klocka som en Yvette Hass?? Jag skulle iaf vilja det! 🙂 Men som student är det ju tyvärr inte klockor som man prioriterar när CSN trillar in på kontot, så tänk vilken supersommarpresent det skulle vara.. och när man ska jobba heela långa sommarn, så passar det ju perfekt att se någonting sådan snyggt att kolla ner på när man undrar vad klockan är 🙂

  Tack för en mycket bra och inspirerande blogg – Kör hårt!

 • Sofie B skriver:

  Som sjuksköterskestudent är budgeten ganska tajt, och man måste alltid ta en fight, ska man spara eller slösa?
  Den fjärde juli jag även fyller tjugofem och tänk då att kunna få bära hem, en klocka på armen för sen, är risken stor att man dansar tills klockan slår fem..
  <3

 • Pernilla skriver:

  Hej Sanne, tackar för en härlig blogg!

  Nu är jag helt ärlig, jag tycker jag sliter och kämpar som en dåre vad gäller jobb, ekonomi, familj, träning..you namne it! Jag går alltid in helhjärtat i saker och ting! Det hade varit kul att få något tillbaka som uppskattning för all tid man investerar och allt jobb man lägger ner. Om jag vinner skulle denna klocka symbolisera POWER, vill man så kan man och att allt jobb är värt det slutändan!

  Kram

 • hoai nguyen skriver:

  hej sanne! för en sådan som alltid kommer för sent till allt, tror jag att en klocka skulle underlätta livet otroligt mycket. min titel på jobbet som årets tidsoptimist kanske skulle i bästa fall bytas till årets anställd! :’) så klumpig som jag är tror jag att det skulle vara bra att ha en yvette hass runt handleden. dessutom vinner den lätt 100-0 mot min budgetklocka kan ge upp när som helst nu 🙁

  håller tummarna nu! <3 har aldrig i mitt liv vunnit något, så någon gång måste väl vara första gången! :') keep up, du och din blogg är en true inspirationskälla! kram!

 • Jessica skriver:

  Denna klocka skulle jag verkligen verkligen vilja vinna som en present till min kära mamma.

  Efter en tuff vinter med jobbiga besked har vi bestämt oss för att detta ska bli våran sommar! Och ekonomin som student är knapp så har man inte råd med någon storslagen present till sin mamma.. Därför skulle Jag vilja vinna denna till henne som kämpar och sliter för henne och alla i sin omgivning! Det är hon verkligen värd, och det skulle göra mig så glad!

 • Linnea skriver:

  I tre år har jag läst på komvux där jag läst upp hela gymnasiet och nu blir jag äntligen klar denna vecka. Att efter allt kämpande bli färdig är en lättnad, och att få vinna en klocka skulle göra denna månad ännu mer super!

 • Madeléne Judell skriver:

  Hej Sanne! 🙂 följt dig i din blogg enda sedan du arbetade på SBT och du har alltid varit min givna topp-ett inspirationskälla! Jag har länge varit på jakt efter en klocka, som student och deltidsarbetande blir det många bollar i luften och extra viktigt att ha stenkoll på tiden! Snappade för ett tag sedan upp att din klocka du ofta bär är av märket Yvette Hass, och har spanat på godbitarna därifrån sedan dess! Skulle så gärna vilja unna mig just en likadan modell som du har, men att istället vinna en skulle göra både mig och min plånbok EXTRA glad! Fantastiskt fin är den, så jag hoppas juni månad bringar med sig lite tur till mig 🙂
  Kramis Madeléne

 • Andrea skriver:

  Åh! Kul tävling 😀 Jag skulle vilja vinna CLEAN WATCH GILVER. Mest för att jag har badat i en pool (hehe..) med min favorit guldklocka så att ena visaren lossnade. Dock är den superfin så jag använder den fortfarande, men om jag skulle vinna så slipper jag svara på frågan ”Vad är klockan?” med: ”eh.. alltså.. Den funkar inte, utan jag har den bara för att den är snygg..”. Haha 😉 Tack för en bra blogg 🙂 Kram

 • Maria skriver:

  För att den klocka jag har nu har jag haft sedan 1985 och den känns lite omodern. Rent av antik. Är därför verkligen på tiden att jag får en modern klocka anno 2015!

 • Anna skriver:

  Jag fick brev i fredags om att jag äntligen kom in på en utbildning som jag drömt om, jag har kämpat i 4 år för att komma in så jag är väldigt stolt och glad. Det hade varit fantastiskt kul att få en riktigt snygg klocka lagom till starten i höst både som lite belöning och så jag kommer i tid också haha! Kram

 • Emma skriver:

  Åh vilken perfekt tävling! Jag brukar aldrig delta då jag tappat hoppet i och med att jag aldrig vunnit haha.

  Jag skulle vilja vinna clean watch rose gold då jag för ett par veckor sedan hade otur att snubbla och landa på min guldklocka som såklart gick sönder. Som studerande har jag inte riktigt ekonomin att köpa mig en så fin klocka jag skulle vilja ha egentligen. Men nu i juni fyller jag år och blir även certifierad Visual merchandiser så det skulle vara superkul att vinna en så fin ”present” 😀

 • Julia skriver:

  Jag har under denna terminen slitit mig igenom min första termin på universitetet och är så otroligt glad och stolt över att jag har klarat det så bra! Jag skulle bli superglad om jag vann denna klockan , det skulle bli som en liten ”power” present att fortsätta orka kriga på med studierna!

 • Felicia skriver:

  om jag skulle vinna en klocka skulle jag ge den till min underbara syster som tar studenten nästa vecka. Hon skulle bli super glad.

 • Hanna skriver:

  Förstår hysterin i denna tävling, det finns verkligen en klocka för alla smaker, i allafall för min! Om jag hade kunnat hade jag redan unnat mig en ny klocka men det är inte så lätt alla gånger. Så denna fantastiska chans vill jag inte missa =)

 • Elma Hasic skriver:

  Hej Sanne!
  Jag kan inte påstå att jag förtjänar en fin kloka nu egentligen då jag inte presterat mitt bästa den senaste terminen (jag brukar belöna mig sj när jag varit duktig) i plugget. Jag studerar till Ämneslärare och har några år kvar att gå men har börjar bli osäker på mitt val då det varit tufft och jag börjar sakta men säkert hamna i en svaja igen där jag inte alls känner mig bekväm i. Hur jag gör till hösten återstår att se.
  Vilket som har jag inte heller hunnit jobba något och därav har ekonomin inte heller varit den bästa, vilket känns väldigt synd då jag sett fram mot dagen då min kära lillebror tar studenten. Den dagen är snart kommen (nästa vecka) och jag hade väldigt gärna velat skänka honom ”Boyfriend watch” i silver just för att jag är så otroligt stolt över honom! Han är sist ut i familjen och därför känns det även väldigt speciellt och stort.

  Vänligen Elma

 • Elin skriver:

  Åh jag hoppas jag inte tävlar för sent nu, söndag redan! Som nybliven mamma tar jag alla (små) chanser jag får till att sitta vid datorn en stund och läsa mina favoritbloggar! Jag skulle väldigt gärna vilja bära Mother of Pearl Silver på min arm i sommar. Passande namn, men också hur fin som helst! =)

 • Andreas skriver:

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en klocka för att ge till mig själv som examenspresent efter 4 års studier! 🙂

 • Caroline skriver:

  Med denna fina klocka från Yvette Hass skulle jag i sommar skina och

 • Caroline skriver:

  Med denna underbara klocka från Yvette Hass skulle jag i sommar skina, och göra alla sommar-looks lite extra fina. I sol och skur kommer jag att bära detta ur. En klocka som glimmar likt diamant, tro mig, det är faktiskt sant!

 • Sara skriver:

  Hej Sanne!
  Jag skulle bli oerhört tacksam om jag vann denna klocka då jag tar kandidatexamen i ekonomi nu efter 3 års slit på Universitetet. Dessutom fyller jag år på fredag (12 juni) så det skulle vara en ära att få gå runt med den klockan runt handleden. Att bära en klocka är inte bara praktiskt utan det kan rentav piffa upp en hel outfit och jag älskar hur den signalerar klass, självständighet och hur uret påminner om de lyxigare märkena!
  Tack för en stilren och inspirerande blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.