VALERIE LEATHER PANTS

Dagens erbjudande! Shoppa mina egendesignade baggy skinnbyxor för 399 :- idag (ord pris 549:-) Jag tar bort erbjudandet ikväll 00.00.

Jag bär strl XS i dom och dom är baggy på mig! HÄR shoppar ni dom. Puss!

Bjuder på lite härlig inspo med byxorna nedan.

 

2 reaktioner på “VALERIE LEATHER PANTS”

  • Ccccc skriver:

    Hej sanne!
    Jag undrar om du är på egen hand nu eller om du & Simon fortfarande är tillsammans? Jag hamnade på fin instagram och kikade igenom alla dina fina bilder, upptäckte då att du inte lagt upp en bild på honom på 25 veckor. Givetvis behöver man inte spamma sociala medier med bilder på sin partner men ni brukade tidigare vara ganska flitiga med att lägga upp bilder på varandra och vad ni hittade på tillsammans 🙂 hoppas du svarar! Ha en härlig helg tjejen! Kram

  • Cxcccc skriver:

    Åh hoppas du svarar på min kommentar ovan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.