MONDAY GAME.

SÅ pepp på att gå och se Hammarby-AIK idag tillsammans med Payson, det är dom jag samarbetar med som betalsysstem på sajten. Ska bli riktigt kul, jag har ju varit på en del Bajenmatcher tidigare så det ska bli roligt!

Nu måste jag smita. Jag tänkte såhär, ska vi köra en liten frågestund? Jag svarar på alla frågor på söndag så dom svaren ligger uppe söndag kväll. Bara fråga på =) PUSS!

 

24 reaktioner på “MONDAY GAME.”

 • Camilla skriver:

  Hej Sanne!

  Vill börja med att tacka för en sjukt inspirerande och glädjefylld blogg. Du verkar vara en ödmjuk tjej med fötterna på jorden, och jag inspireras verkligen av ditt driv!

  Nu till min fråga, som är lite personlig: du har helt plötligt slutat skriva helt om mr, är ni inte tillsammans längre, eller väljer du bara att lämna honom utanför bloggen? Man blir ju lite nyfiken då jag följt dig sen din tid på sbt, och han alltid varit en del av ditt bloggande 🙂

  Kram på dig!

 • Elise skriver:

  Hei Sanne! Spørsmålsrunde er gøy! Vil først bare si at du er til stor inspirasjon og det er alltid gøy å titte innom for nye oppdateringer!

  1. Har du noen must do/see i NY?
  2. Kan du gi litt interiørtips/vise leiligheten din? Trenger litt inspirasjon:)
  3. Hva skal du gjøre i sommer?

  Og del gjerne flere outfits:)

  Stor klem fra Oslo!

 • Ellen skriver:

  Vart i Sthlm bor du? Har du lägenhet själv, hsr för mig att du bor med din syster?

  Röker/feströker du?

  Nämn några riktigt bra caféer och restauranger i Stockholm?:)

  Vart hittar du inspo till dina outfits?

 • emma skriver:

  kul med frågestund!!

  1. kan du inte berätta lite om dina framtidsmål med shoppen?
  2. varför skriver du aldrig om simon mer? är ni fortfarande tillsammans?

 • Elsa skriver:

  Datum på när kollektion kommer?

 • Marie skriver:

  Hej Sanne!

  1. Beskriv din vardags/signatur sminkning samt vilka produkter/verktyg du använder 🙂 mycket contouring?
  2. Vad har du för sommarplaner?
  3. Hur många gånger i veckan tränar du och hur länge?
  4. Hur har du gjort för att ”gå vidare” från Simon, tips?

  Ha det bra och tack för en bra blogg!!

 • Viktoria skriver:

  Hur ofta tränar du och vad äter du på en dag?
  Hur hittar man lättast motivation till att träna?
  Jag har upptäckt att jag börjat få lite fina linjer/rynkor och har ångest för det…är det något som du också har och hur hanterar du det isåfall?
  Hur får man bättre självkänsla?
  Vad hände med Simon?

 • Maria skriver:

  Kul med frågestund 🙂

  Har följt din blogg ett tag nu till och från och märkte när du bodde i Sundsvall att det blev en del resor för jobb bland annat, var just jobbet en anledning till att du flyttade till Stockholm?
  Sedan undrar jag även om det finns större möjligheter för dig i Stockholm om man ser till shopen och annat du arbetar med och om det är lättare att sköta detta genom att bo i Stockholm?
  På vilket sätt har din karriär fått ett lyft genom flytten?

 • Isabelle skriver:

  Hej 🙂
  Bra hårtips? Vill spara ut mitt hår men har inte riktigt koll på vad man kan göra för att håret ska må bäst.
  Klänningen du hade på dig i new york vart har du köpt den? (Röd? med mönster på)
  Kommer du att ta in ”Simone black top” igen?
  Tack för en jättebra blogg !! 🙂

 • Matilda skriver:

  Hej fina Sanne!
  Jag såg för ett tag sen att du har kontakt med en person som hjälper dig att strukturera upp dina dagar och karriärs val verkade det som. Kan du inte berätta mer om denna kontakt? Låter så intressant!
  Du verkar alltid vara så positiv och glad och det smittar av sig, men har du dåliga dagar? Eller såklart du har det men hur gör du för att komma över de jobbiga och fokuserar på det som är bra?
  Stor kram!!

 • Sara skriver:

  Hej sanne! Jag har följt din blogg sen Sbt och hängt med sen dess. Tycker du är en inspirerande och jordnära tjej och du har delat med dig massor av tips och peppande inlägg. Känns som om du på senaste tid att det har blivit färre inlägg och bara mest reklam inlägg. Du har lixom försvunnit. Dina peppande inlägg saknas! Jag förstår att du inte mått så bra nu när du och simon har gjort slut. Men vi finns här för dig o vill hjälpa dig! Vi är flera som gått igenom samma sak. Förstå om du kanske inte vill skriva varför det tog slut mellan er. Men tror vi läsare skulle förstå lite bättre om du berättade nånting än ingenting. Tycker att ni var världens finaste par så blev jätte chockad när man anade vad som kanske hade skett iomed att du slutade nämna honom. Kan du ge lite tips på hur man går vidare efter ett uppbrott? Tog det slut för att du flyttade till sthlm? Har du/han träffat någon ny? Vi läsare finns hör för dig och vill ge dig stöd! Kämpa på nu sanne! Du kommer klara detta!

 • Emilia skriver:

  Hej Sanne, Roligt med frågestund.
  1) Vart har du köpt din skinnjacka?
  2) Vilken storlek har du i Janni kavajen från din webbshop?
  3) Datear du någon nu?
  4) Om du skulle få barn nu vad skulle du då vilja att dina barn skulle heta, både pojknamn och flicknamn?
  5) Vad har du för sommarplaner?

 • Agnes skriver:

  Hej! När kommer den vita blanca byxan in? Jag har kollat shoppen varje dag sedan du nämnde att de skulle komma haha, kram

 • Linn skriver:

  Hej Sanne!

  Jag har varit en trogen läsare sedan du jobbade hos Tyra. Det är tråkigt att du bloggar mer sällan och opersonligt. Vi vill ju veta vad som händer i ditt liv nu när det låter som att stora saker är på gång !!! 🙂 Kul att du verkar må bra och är pepp på livet. Livet är nice!

 • Jonas skriver:

  Tar ett par frågor från Cafe’s tidigare intervjuer ”att gå på dejt” för alla killar som läser din blogg här 🙂

  – Beskriv den outfit som mest maxar mina chanser.
  – Självklart har jag duschat ordentligt. Men vad bör jag lukta mer än tvål?
  – Jag har fått lära mig att skorna är det viktigaste i mannens klädsel. Stämmer det?
  – Låt oss tala lite om hår. Vad ska jag ha för frisyr?
  – Jag behöver veta din inställning till skägg. Själv är jag lite tveksam
  – Det här med att vaxa bröstet. Är det verkligen en bra idé?
  – Vilken känd man borde jag kolla in och ta inspiration av?
  – Bara för säkerhets skull: Vilken är den värsta stilmiss jag kan göra?

  Mvh,
  Jonas

 • Louise skriver:

  Hej! Jag undrar över din kost och träning, hur ser en vanlig dags matintag ut för dig? Unnar du dig godis, chips, kakor osv ibland och har du någon tumregel för sånt? Och sen undrar jag över din träning, vad är din favoritträning förutom dans och gymmar du mycket?
  Sen en önskan och inte en fråga – önskar mer recept i bloggen för jag har nog testat alla dina du lagt upp och älskat varenda en! Lagar din delizie ofta 🙂 Kram

 • johanna skriver:

  Vad ska du göra i sommar? Vad ska du klä dig i sommar? och kan du göra några collage med fina klänningar,toppar etc till sommaren. Noll inspo just nu och jag vet att du kan fixa det ;)))

 • JosefineT skriver:

  Tack för en inspirerande blogg! Jag undrar vilken storlek du har på dina RayBans? 🙂

 • Sofie skriver:

  Kul med frågestund!! Jag har en frågande gällande kläder.. Jag är väldigt bred över mina höfter/rumpa och har en kurvig kroppsbyggnad och är rätt lång. Hur tusan ska jag klä mig? Jag vill gärna få det att se mindre ut på bredden men utan att klä mig i endast oversiezed.. Hur ska jag tänka? Vill ju också klä mig snyggt!:)
  Tack för en bra och inspirerande blogg!!

 • Elle skriver:

  Hej!

  Vad äter du på en dag?
  Varför gjorde du och Simon slut?
  Det chokade verkligen mig.
  Hur tränar du?

 • Mickan skriver:

  Hej Sanne!

  Undrar lite om din webbshop, betalar du den via en webbutveckling-sida eller har John (tror jag han heter) byggt den själv?

  Hur hittade du din leverantör i Kina & har du tips på hur man kommer i kontakt med dessa? 🙂

  Kram

 • Elina skriver:

  Hej!
  Tack för en rolig blogg. Håller med ovanstående att det hade varit kul om du var med personlig i ditt skrivande. Din blogg är grym oavsett!

  1: Hade du inte kunnat göra ”sannes-dag” dvs att du fotar och skriver vad du gör under en hel dag mer detaljerat.
  2: Hade varit otroligt lärorikt och intressant om du satte ihop en guide om hur man går tillväga när man vill starta ett eget klädmärke. Vad ska man tänka på, vad är första steget, vad för kostnader får man räkna med osv..

  KRAM

 • Sara skriver:

  Är din lägenhet en bostadsrätt eller hyresrätt? Om det är en hyresrätt, hur lyckades du med det i Stockholm?;)

 • Maja skriver:

  Hej! För ett tag sen svara du på en kommentar om att du och Simon bara är
  Vänner. Min fråga till dig är hur ni två som vart tillsammans flera år och har sånt förflutet tillsammans hur ni kan vara vänner nu? Jag har själv en gång i tiden gjort slut men det finns ingen chans att jag och han hade kunnat sitta och fika idag… Haha. Hoppas allt är bra med dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.