WEEKEND.

Igår var jag på födelsedagsdrink + middag för en när vän. Det var hur trevlig som helst men då jag har viktiga jobbgrejer framför mig så smet jag hem rätt tidigt för att vara pigg i morse, vilket jag var! Gick ner till stan innan 10 för att göra pedikyr, så skönt. Nu har jag samma färg på naglarna som tånaglarna och så himla skönt med gellack som håller lite längre =)

Efter det var jag hos Emma i Gamla Stan på Gamla Unik och sprayade mig (blev svinbrun, mitt pigment sög åt sig som satan!) Jag och Sharareh håller i en sommarbrunch i morgon tillsammans med Bols & Filtr så jag ville ha en liten bränna innan dess. I och med att vi håller i den och den börjar 12 i morgon bangade jag på att gå på Alesso ikväll, en kompis löste biljetter men jag känner att jag behöver vara pigg och jag har fått snaps och sett hur fett det ser ut att vara så jag vet ju hur det hade känts att gå hem med det där adrenalinet i kroppen!!

Ja så ikväll fixar jag inför morgondagen samt resan till London på tisdag. Har storsädat med, vem dammsuger en lördagkväll klockan 22? Jag uppenbarligen, har lite för mycket energi för att vara hemma ikväll haha. Well… Ni som är ute och dansar- dansa åt mig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.