SAFE HOUSE.

Idag åkte jag till Eskilstuna för att gå till tandläkaren, hade tandställning när jag var yngre men mina tänder har börjat flytta på sig så jag fick välja mellan att köra räls i ett par år igen eller göra en skena på tänderna nu så att dom håller sig precis som dom är nu för resten av livet, jag valde det sistnämnda. Får leva med en sne tand =)

Efter besöket hos tandläkaren fikade jag och farmor hos mormor och sedan följde jag med farmor hem. Här hemma är vår hund Melvin då mina föräldrar är i Spanien, en kille som blev väääldigt glad över att se mig. Han har följt efter mig överallt sedan jag kom hit och ligger just nu och sover i sängen här. Mysig!! Något annat som har varit mysigt är att ha varit här ikväll, vi har ätit middag, myst med te i sängen, pratat och tittat tv. Jag sover över här i natt, like back in the days.

Nu ska jag stänga igen datorn, i morgon väntar morgonmöte samt Jannis födelsedagsbrunch. Skoj! Puss på er.

 

2 reaktioner på “SAFE HOUSE.”

 • Johanna skriver:

  Hej söta du!

  Jag har också märkt av att mina tänder går ut och det är väldigt jobbigt, har haft räls i många år och natt-tandställning samt skena men nu har jag bara tråd bakom tänderna.. Hur mycket fick du betala för skenan som du ska ha, och ska du sova med den? Ringde tandläkaren idag och jag fick en tid den 11e maj, känner att de är alldeles för långt fram och är orolig att det kommer att kosta alldeles för mycket också. Därför jag undrar om du vet på ett ungefär vad det landar på 🙂 kram!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hallå där 🙂
   Jaaa det är så tråkigt att det blir så. Jag kommer betala typ 1800 och den ska jag ha så mkt jag kan om nätterna.. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.