RAINY DAYS.

   Vilken supermåndag! Efter att ha jobbat som en dåre blev jag inringd till Campadrekontoret och plåtade av lite nytt i någon timme. Åkte sedan hem och körde ett monsterpass på gymmet och nu efter en middag har jag slagit mig ner i soffan med datorn på magen, så skönt. Känns som jag hunnit med massor, jag älskar det. Får en sådan kick av att bocka av saker, det har jag sagt förut… Det krävs inte så mycket för att jag ska ha en bra dag ändå? =)

I och med att jag alltid fotar när det är fint väder trotsade jag idag och bjussar på en slapp, vanlig outfit. Håret var helt dyngsurt och regnet öste ner men variation förnöjer väl?

Nu ska jag mysa i soffan med tända ljus, tycker så mycket om ljus och det passar så bra idag när det regnar. Puss!

Sweater Imso, Byxor Zara (nya!) Jacka min systers, Wedges Isabel Marant, Väska Goyard.

1 reaktion på “RAINY DAYS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.