BOHO.

Jag har alltid varit ett fan av boho-stilen. Jag gillar färg, fransar, härliga inkainspirerande mönster, mocka och allt som hör till.
Ikväll kände jag mig extra sugen på den typen av stil så jag satt ihop lite kollage åt er. Är SÅ sugen på vår och sol nu efter detta lilla bakslag Mars hade att erbjuda. Längtar till bruna ben och kläder liknande nedan! Om mindre än två veckor åker jag & Simone till N.Y, så pepp på att packa med mig mina flare jeans, runda solbrillor, boots, fransväskor och jeansshorts & mönstrade toppar.

4 reaktioner på “BOHO.”

  • Milla skriver:

    Hej! Var är de gröna byxorna från?

  • S skriver:

    Det är SÅÅ störande att sina kollage, precis som det här, inte kan visas ordentligt i iPhone. Det är som att jaga bara får se vänstra halvan och resten hamnar utanför bild och jag kan inte scrolla till sida. Blir det bara så för mig? Jag vill ju kunna se allt

  • Hedvig skriver:

    Vart är den fina fina fina blusen i collaget längst ner ifrån? Den som du stylat med de gröna byxorna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.