XTREMEFIT.

Igår var jag som jag nämnde tidigare på Xtremefit, jag är en envis liten jäkel och tog såklart i allt jag kunde och kan bokstavligen inte gå idag. Kom knappt ur sängen. Linn skrattade just åt mig när jag skulle gäspa för att jag fick så ont i bröstet, magen och typ armarna hahaha. Då är det illa! Skratta är inte ens att tänka på.

MEN sjukt bra och effektiv träning, jag ska kicka igång det nästa vecka. Ser fram emot det! 7.30 är perfekt tid för mig att köra i och med att mina dagar brukar kicka igång runt 9. Det är ju väldigt ofta saker som händer på eftermiddagarna/kvällarna i mitt liv så att avverka träningen på morgonen är egentligen optimalt i och med att jag då får det gjort. Nu på våren/sommaren är det inte ens särskilt svårt att komma upp på morgonen, jag har hoppat upp ur sängen nu på senaste tiden flera gånger fastän det varit supertidigt och det hör inte till vanligheterna.

Jag provade på igår på Xtremefit på Kungsholmen, det är militärträning och blandat styrka och kondition. Brutalt jobbigt såklart och tränaren pushade oss till max, han stod över mig och puttade ner mitt bröst mot golvet när jag gjorde armhävningar, kom knappt upp. Ser i alla fall emot att köra några pass Xtremefit varje vecka, det var Sharareh som introducerade mig för detta och hon tycker det ger riktigt bra resultat så det ska bli kul. Detta är en optimal träningsform om man vill märka hur kroppen reagerar och hur snabbt man kan bygga upp styrka och kondition.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.