IF IT’S MEANT TO BE..

En jobb natt och en ännu jobbigare morgon. Det är tur det finns solglasögon och att det är sådant väder just nu, ögonen är minst sagt röda och svullna. Jag är verkligen ledsen just nu och jag försöker tillåta mig att vara det.. Känner inte igen mig i sådana här situationer, jag skrattar ju för det mesta.

Nu är jag snart framme i Stockholm och ska och träffa den kvinnan jag går och pratar med, ska bli skönt. Jag försöker se alla ljusglimtar i livet, dom är många även fast jag har svårt att fokusera på dom just nu. Efter det ska jag försöka göra sådant jag gillar, dansa, mysa i soffan & laga mat, en nära barndomskompis kommer över också..

En dag i taget <3

10 reaktioner på “IF IT’S MEANT TO BE..”

 • Sofia skriver:

  Ta hand om dig Sanne! Stor kram <3

 • Anna skriver:

  Kram på dig! <3

 • Frida skriver:

  Vill bara komma och krama om dig!! Även fast jag bara känner dig genom bloggen. Omringa dig av människor och aktiviteter som lyfter dig, gör dig lyckligare och framförallt starkare. Kram från en trogen läsare

 • Hannah skriver:

  Hej,
  Tillåt dig att vara ledsen och gråt så mycket som du vill.
  Tyvärr måste livet vara tufft och hårt för att man sedan ska känna lycka! Efter regn kommer solsken!
  Massa styrkekramar

 • martina skriver:

  Alla får må dåligt, hoppas det känns bättre snart. kramar till dig! <3

 • b skriver:

  Finaste du! Även fast vi inte känner varandra hugger det till i hjärtat när jag läser att du är ledsen. När jag hittade din blogg för några år sedan blev det snabbt en av mina favoriter pga att du alltid sprider sådan glädje och inspiration. Går ofta in här när jag själv behöver en liten extra motivationsknuff. Tack för all glädje du sprider, men också för att du vågar dela med dig av att livet inte alltid är perfekta bruncher, stylade outfits och lyxiga middagar. Tillåt dig själv att vara ledsen ett tag; ät precis det du är sugen på, köp alla tidningar du vill läsa, kolla på serier en hel dag och låt dig bli ordentligt ompysslad. Det kommer kännas bättre, men man måste vara ledsen för att bli glad igen. Massa kramar!

 • Katarina skriver:

  Jag slutar aldrig imponeras utav dig, på alla plan! Jag håller med till fullo att man ska tillåta sig själv att vara ledsen. När ens liv rubbas vore det konstigt om man inte förändrades, och ofta går det så fort att man själv inte hänger med. Jag tror att kropp, knopp och hjärta behöver den ”depptiden” för att börja forma om sitt nya jag. Och sen kommer ju faktiskt solglimtarna mitt bland allt, kanske få till en början, men som sakta men säkert trappas upp tills det istället är deppdagarna som är få. Ta hand om Dig! Allting löser sig till slut, och har det inte löst sig, så är det inte slut! <3

 • Julia skriver:

  Kämpa på! Kram!

 • Sanne skriver:

  Din positiva inställlning får mig att tänka om och se alla bra, härliga och fantastiska saker man har som man lätt tar för givet.
  Hoppas allt löser sig för dig snart!! Du inspirerar människor mer än du tror!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.