.

Efter en jobbdag är det nu dags för en stor stek, har varit sugen på kött så länge nu och idag känns som det perfekta tillfället.

Jag har lite svårt att fokusera idag och därav lite konstig uppdatering, jag går igenom en av dom jobbigaste perioderna någonsin och det är svårt att ”spela vanlig” i bloggen då.

Jag åker neråt i landet i morgon och ska på ett nytt möte med en kvinna jag går och pratar med, det kunde inte komma ner lägligt. Det är inte alltid lätt.. Vill inte att ni ska oroa er men jag måste oavsett klargöra för er att jag har det jobbigt och att jag uppskattar om ni inte frågor något. Jag vet att det är jobbigt för er att jag säger A och inte B men det är alldeles för påfrestande för mig att dela med mig av mitt privatliv och det är aldrig något jag skulle vilja använda bloggen till. Jag hoppas ni förstår. Just precis nu försöker jag bara hålla ihop hjärtat och fokuserar på att ta mig igenom dagarna <3

Jag kommer fortsätta jobba på och blogga som vanligt, jag kan inte stanna upp just nu, detta är jobbmässigt en SÅ viktig vecka för mig. Ville bara tala om för er att det är tufft så slipper ni fråga om det är något som märks av. Hoppas ni förstår!

4 reaktioner på “.”

 • Louise skriver:

  Stor kram till dig <3 Du är fantastisk. Vad det än är du går igenom så ska du veta det. Jag har följt dig i så många år så jag blir verkligen berörd och hoppas du mår bättre snart

 • Viktoria skriver:

  Usch då..hoppas du mår bättre snart fina Sanne! Mår själv inget vidare just nu pga många saker, så du är inte ensam <3

 • Josefine skriver:

  Hej fina Sanne!
  Jag har följt dig sen innan din blogg blev stor.. Minns dagen då jag träffade dig på Söderstadion och du skrev om mig på bloggen efter, ”första personen som kom fram och kände igen dig” =) Har följt dig så länge så jag blir berörd! Efter regn kommer solsken <3 Kram!!

 • Linnéa skriver:

  Styrkekram till Dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.