ENGERY BOOST.

Nu är våren på ingång och jag hoppas på en solig och härlig vår och sommar så att vi kan få ta igen lite D-vitaminer efter några mörka månader. Vi behöver det! Något annat jag känner att jag skulle behöva en dos av är en massa andra vitaminer, boosta immunförsvaret och få lite extra energi. Jag tycker att jag äter väldigt näringsrik mat men jag är rättså dålig på att äta frukt då det är en del frukter jag heller inte tål.

För några veckor sedan fick jag höra att Emergen-C har nått den svenska marknaden, jag drack detta i Usa ibland och mådde faktiskt bra av det. Supersmidigt med små portionspåsar som man bara blandar ut med vatten när man känner för en vitaminkick.

Jag dricker detta dagligen just nu och känner att energin är på topp och jag har blivit kvitt min förkylning. Ljuvligt! Signa upp HÄR om ni är sugna på ett gratisprov.

6 reaktioner på “ENGERY BOOST.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.