DOING FINE.

I morse sov jag ut en sväng innan jag var iväg på lunchmöte på AWB följt av lite andra spännande möten. Jag är på riktigt så pepp på framtiden så att jag vet inte var jag ska ta vägen… =) Pirrar i mig!!

Nu har jag slagit mig ner i soffan en snabbis, ska styra i ordning mig själv och hemmet en snabbis innan det vankas middag på Miss Voon med Simone och Sofia. Ikväll blir det en sväng förbi Musikaliska, blir en lugn kväll men det ska bli kul att få träffa lite vänner och så.

Hoppas ni har haft en toppen dag <3

Tishan kommer från Tommy Hilfiger & byxorna från H&M.

1 reaktion på “DOING FINE.”

  • Sara skriver:

    Hej sanne! Älskar din blogg och din stil! Du är grym! Har lite saker jag undrar. Nu när du bort i sthlm vem tar hand om ditt klädlager i Sundsvall för din webbshop? Alltså hur sköts beställningarna eller har du ett lager i sthlm oxå? Träffar du din kompis My nu när du bor i sthlm? Hon o Kevin flyttade väl från Sundsvall från sthlm? Ha en fin dag o lycka till med allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.