EXHAUSTED.

Jag är helt slut efter dagen. Jag varit så orolig inför ett av mötena idag så jag sov riktigt oroligt i natt, vilket jag känner av nu idag. Inte ens yogan kunde ta död helt på spänningshuvudvärken (släppte precis efter) och heller inte oroskänslorna i kroppen.

Jag ska dricka upp mitt te & tvätta bort min ansiktsmask nu och krypa ner i sängen och sova. Är utmattad, det var som att luften gick ur mig idag efter mötet. I morgon är det fullt ös så det är lika bra att samla på sig en massa sömn =) Tomorrow is a new day… Och en väldigt rolig dag dessutom med massa kul jobb planerat. I will let ya know!

Godnatt. Tänkte drömma lite om denna utsikten, gud vad jag är sugen på att resa just nu…. Bästa jag vet.

7 reaktioner på “EXHAUSTED.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.